Cool! Ilmainen Office 365 eBook


Office 365 on eriomainen tietotyön verkkopalvelu kaiken kokoisille yrityksille. Nyt on vapaasti ladattavana Katherine Murrayn 300 sivun PDF eBook, jossa helpossa mudossa perehdytetään lukija siihen mitä tietotyö on ja mitä sillä voidaan saavuttaa, kuinka palvelu otetaan käyttöön ja kuinka sitä käytetään. Erinomainen tietopaketti kaikille ketkä haluavat tutustua tai ottaa käyttöön Office 365:n ja saada opastuksen miten sitä käytetään.

Kaikki mitä tarvitset ovat tämä kirja ja ilmainen 30 päivän Office 365 tutustumispaketti, joka voit ottaa käyttöösi suoraan verkosta. Katherinen kirjan voit ladata tästä linkistä. Jos haluat samalla kokeilla Office 365:n toimintaa asiakasohjelman kanssa, niin Office 2010 Professional Plus kokeiluversion voit ladata myös Suomenkielisenä tästä.

image

Antoisia lukuhetikä ja tuottavaa uuden ajan vaivatonta tietotyötä ilman ylläpidon huolia kaikkialla, selaimella, kännykällä ja tietsikalla!

Terkuin, Janne


Comments (0)

Skip to main content