Kävellen sisään Management Summit 2011:n – Vautsi mitkä tilat


Täytyy sanoa että olen suorastaan kade siitä miten hienoja konferenssitiloja täällä suuressa maailmassa on. Tilaa riittää, Mandalay Bay:n lounasleivät olivat hyviä ja kahvikin oikein maukasta. Olisipa meillä Suomessakin näin hienoja tiloja, missä on monta suurta luentosalia. Kyllä silloin kelpaisi pitää TechDaysia ilman että aina loppuu tila kesken.

image

Konferenssi täyttää koko uuden konferenssissiiven. Paikalla on 5000 osallistuaa ja täällä puhutaan ensi kertaa tulevista 2012 -tuotteista kuten System Center Configuration Manager 2012, Operations Manager 2012 sekä Virtual Machine Manager 2012 joka minusta on tosi kiinnostava, koska sillä saa tehtyä oman pilven varsin helpolla.

Nyt kuitekin käytävällä eteenpäin ja kohti päivän ensimmäistä labratyötä, Data Protevtion Manager 2010 labraa.

IMG_2358


Comments (0)

Skip to main content