Raportointia suoraan Management Summitista Vegasista


image

image

image

Microsoft Management Summit 2011 on alkamassa Las Vegasissa

Paikalla on runsas joukko Suomalaisia osallistujia. Paikalla ovat myös hallinnan MVP, Panu Saukko ProTrainIT:stä, Tero Ilenius Cap Geminiltä sekä Petri Pukkanen Salcomista.

Tällä joukolla vahvistettuna Pekka Onnelalla Salcomista, kokoamme teille TechDaysiin koko päivän mittaisen tiivistelmän tapahtuman tärkemästä annista. Myös tämä osaseminaari kuten muutkin TechDaysin esitykset tulevat kevään aikana vapaasti netistä katsottaviksi.

Seuraa tapahtumaa suomeksi FaceBookissa

Uusimmat uutiset, huippuasiantuntijoiden kommentit ja haastattelut voit lukea TechNet FaceBookista, jonne Janne päivittää niitä suoraan paikan päältä. Klikkaa siis oheista linkkiä, tökkää Tykkää numikkaa ja pysy ajan tasalla hallinta-asioista. Voit myös kysyä meiltä lisätietoja Facebookin kautta kun liityt kaveriksi.

Hallinta uusiutuu täysin

Tänä vuonna konferenssissa on tarjolla todella merkittävä uusien tuotteiden esittely, kun 2012 –versiot esitellään:

  • System Center Configuration Manager 2007 R3
  • System Center Configuration Manager 2012
  • System Center Data Protection Manager 2010
  • System Center Operations Manager 2012
  • System Center Service Manager R2
  • System Center Virtual Machine Manager 2012

Monia muitakin tärkeitä aiheita esillä

Uutta tietoa tulee olemaan tarjolla myös sovellusvirtualisoinnista, XP työasemien muutamisesta virtuaalikoneeksi, VDI:stä ja monesta muusta ajankohtaisesta aiheesta, joista kuulet kun seuraat TechNet Facebook -sivua 21-25.3.2010

Vinkkejä tulevista huippukohdista

Brad and Jeff Video

Parhaat vinkit tapahtuman avauspuheenvuorojen sisällöstä saat katsomalla tämän videon jossa Brad Anderson ja Jeff Wettlaufer keskustelevat  MMS 2011:n avauspuheenvuorojen sisällöstä.

Sisältöä tarjolla koko viikon

Seuraa siis Facebookkia ja tätä blogia tuoreimmista kuulumisista Microsoftin Hallintaratkaisuiden globaalista ykkösseminaarista Las Vegasista.

Voitte myös tykätä ja laittaa kysymyksiä TechNet Facebookkiin, niin vastailemme niihin puhujaporukalla täältä paikan päältä.

Terkuin, Janne


Comments (0)

Skip to main content