Microsoft Management Summit 2011 – parhaat palat


Parhaat palat seuraamalla blogia ja Facebookkia

image

Microsoft Management Summit 2011 pidetään 21-25.3.2011 Las Vegasissa

Tapahtuma on Microsoftin hallintatuotteiden tärkein vuosittainen tapahtuma ja tänä vuonna tarjolla on todella merkittävä uusien tuotteiden esittely, kun 2012 –hallintatuotteet esitellään. Niinpä tämä on se paikka, jonne hallinnan ammattilaiset ympäri maailman kokoontuvat kuulemaan uutta ja oppimaan toisiltaan Myös Suomesta on lähdössä runsas edustus paikan päälle.

Uutta tietoa tulee olemaan tarjolla muun muassa näistä:

  • System Center Configuration Manager 2007 R3
  • System Center Configuration Manager 2012
  • System Center Data Protection Manager 2010
  • System Center Operations Manager 2012
  • System Center Service Manager R2
  • System Center Virtual Machine Manager 2012

Paikan päälle lähtee hallinnan MVP:n Panu Saukon lisäksi tiimi joka kokoaa tilaisuuden tärkeimmästä uunituoreesta annista TechDaysin perjantaipäivälle MMS 2011 osaseminaarin.

Lähden itsekin mukaan tapahtumaan ja pidän teidät ajan tasalla uusimmista kuulumisista suoraan tapahtumapaikalta blogin ja TechNet Facebookin kautta, joten kannattaa liittyä napsauttaa Facebookissa tykkää niin tietää uusimmat asiat hallinnasta tai tilata RSS.

Tapahtuman seminaari + hotelli –paketit on jo myyty loppuun, mutta seminaarissa on vielä ainakin tätä kirjoittaessa paikkoja jäljellä. Mikäli hallinta on leipälajisi ja haluat olla se joka tietää eniten asiasta Suomessa, niin lähde mukaan. Kaikkien ketkä lähtevät paikan päälle kannattaa liittyä TechNet Facebookkiin niin saa tietoa missä voi tavata tuttuja.


Comments (0)

Skip to main content