Mitä tapahtuu seuraavat kaksi kuukautta? Asiaa tulee ja paljon


Enemmän annettavaa kuin aikoihin!

image

Onpa ollut vauhdikas kuukausi ja kysyntä niin mobiiliosaamiselle kuin muullekin uudelle tiedolle on kova. Päivityksiä tehdään ja uutta otetaan käyttöön.

TechDays 2011 on nyt loppuunmyyty. Ennätyksellisen kysynnän vuoksi paikat loppuivat jo kuukautta ennen. Edellinen ennätys oli kolme viikkoa ennen.

Tulemme julkaisemaan blogin kautta tapahtuman puheenvuorot sekä tiivistelmänä että täysimittaisena videotallenteena, sikäli kun tallenteita valmistuu. Kovasti suosittu Windows Phone 7 kehittämisen osaseminaari tulee myös jakeluun. Muista RSS.

Varmistattehan että olette ilmoittautumisen yhteydessä merkanneet sen osaseminaarin johon haluatte osallistua. Tutustu päivitettyyn ohjelmaan ja päivitä valintasi. Mikäli linkkisi henkilökohtaisiin ilmoittautumistietoihisi on hukassa, niin saat sen täältä. Tämän tiedon perusteella valitsemme esityksille salit. Liikkuminen osaseminaarista toiseen on edelleen sallittua, joten kannattaa olla salissa ajoissa jotta mahtuu luennolle.

TechNet TV 9.3

TechNet TV 9.3 käsittelee Sulava Oy kokemuksia yrityksenä jonka tietotekniikka on kokonaan pilvessä. Samalla saat napakan paketin tietoa siitä mitä Office 365:n tuo ja kuinka siihen kannattaa valmistautua. Katso lisätietoja alta ja tule mukaan.

Alta löydät infopaketin siitä mikä se Windows Phone on, sekä vastauksia yleisimpiin siihen liittyviin kysymyksiin.

MIX tapahtumassa 12-14.4 Las Vegasissa tullaan julkaisemaan lisää tietoa Windows Phonen vuoden 2011 seuraavan ison päivityksen ominaisuuksista ja niille kehittämisestä. Lähde siis paikan päälle tai katso tapahtuman avauspuheenvuoro netistä. Täällä selviää mm. kuinka koodataan moniajoa tukevia sovelluksia sovelluskauppaan. Tulemme blogaamaan ja tarjoamaan tapahtuman luennot tallenteina katsottaviksi teille tapahtuman jälkeen. Kehitysvälineet voit ladata ilmaiseksi tästä.

Lisäksi tietoa tarjolla on tietoa siitä miten voit seurata Microsoft Management Summitin kuulumisista Vegasista seuraamalla Facebookiamme ja blogia. Tulossa on hallintatuotteiden 2012 –versioiden sarja ja paljon innovatiivista uutta. Hotellipaketit on myyty loppuun, mutta konferenssipakkoja on vielä, joten vielä ehtii mukaan.

TechEd Europe siirtyy eteenpäin vuodelle 2012

Konferenssin ajankohta siirtyy eteenpäin vuoden 2012 puolelle. Tarkempi paikka ja aika julkaistaan lähiviikkoina. Kaikille jotka ovat budjetoineet itselleen vuodelle 2011 TechEd –opinnot, suosittelen ilmoittautumaan ensitilassa TechEd Atlantaan.

TechEd Atlantanta 16-19.5 on vuoden 2011 laaja-alaisin ja merkittävin tekninen tapahtuma. Ilmoittauduin itsekin tänä vuonna Atlantaan ja paikalle on lähdössä monta Suomalaista. Tulen laittamaan sieltä uusimpia tietoja ja kuulumisia sekä blogiin että TechNet Facebookkin. Tykkää bookista ja pysy ajan tasalla automaattisesti.

TechNet TV 30.3

30.3.2011 meillä on TechNet TV:ssä tukevaa asiaa virtualisoinnista ja oman pilven rakentamisesta. Paikalla studiossa Microsoftin virtualisoinnin osaajat uusimpien tietojen kera. Katso lisätietoja alta.

Oletteko Vuoden 2011 IT-osasto?

Lisäksi onko sinusta ja teidän IT-osastostanne Vuoden IT-osastoksi? Kyllä varmasti! Lue alempaa tästä uutiskirjeestä kuinka teistä voi tulla sellainen.

Eli nyt täytyy sanoa että nyt on tarjolla enemmän uutta tietoa kuin aikoihin ja helpommin saatavilla kuin koskaan. Klikkaa tuosta itsesi naamakirjamme ja tykkää tai seuraa muita niin pysyt ajan tasalla uusimmista jutuista. Nopeimmat tiedot saat sosiaalisista.

clip_image003 clip_image005 clip_image007

Terkuin Janne


Comments (0)

Skip to main content