Lukeeko fotorealistinen avatar kohta sinulle uutisia?Ei se ainakaan täysin mahdotonta ole, sillä Kinectin osana oleva tutkimus tutkii tätäkin aluetta. Nyt ollaan niin pitkällä että voit mallintaa oman tai jonkun muun kasvot weppikameralla tai Kinectillä ja muuntaa ne fotorealistiseksi puhuvaksi pääksi.

Onko tulvaisuudessa sinulla oma "uutistenlukija" vai pelataanko seuraavassa Halossa tiimipeliä omilla kasvoilla ja puheella? Kinectillähän on jo esitelty avataria jotka liikkuvat liikkeesi mukaan peleissä ja puhuvat äänelläsi Kinectin mikrofonien kautta.

Tiedä mitä tutkimus meille vielä tuokaan. Mr Zang hieman raottaa verhoa:

Fotorealistinen puhuva avatar.

Tämähän jo julkaistiinkin tulevan Kinectille, eli Kinect -ohjatut puhuvat avataret:

Avatar Kinect

t. Janne


Comments (0)

Skip to main content