Vuosi 2011 täydessä vauhdissa!


clip_image002Vuosi 2011 on vauhdissa. Avasimme sen lukemalla Tanjan kanssa edellisen vuoden palautekyselyn tulokset huolella läpi.

Tuotteet ovat palautteenne mukaan helppoja käyttää, helppoja ottaa käyttöön ja helppoja pitää päivitettyinä. Windows 7 sai teiltä aivan erinomaisen palautteen 92 sadasta oli siihen erittäin tyytyväinen.

Parannettavaakin on. Windows 7 käyttöönottohankkeiden myötä on tehty enemmän hankintoja. Hankinnan helppouteen ei olla oltu tyytyväisiä. Tämä on asia johon meidän tulee löytää paremmin teitä palvelevia ratkaisuja.

Tulevaisuudessa sekä palveluiden että ohjelmistojen hankinnan voi hoitaa myös suoraan pilvestä. Office 365 sekä Windows Intune –palveluista on mahdollista Exchange Online, Sharepoint Online ja Lync Online palveluiden sekä Intune –hallinnan lisäksi valita vaihtoehto jossa voit ladata Officen ja käyttöjärjestelmän tuoreimman version pilvestä ja hankkia ne uudella pay-as-you-go mallilla ja siirtää tietotyön ja hallinnan uuteen aikakauteen.

Microsoftin kanssa asioiminen sekä teknisen tuen löytäminen tulee tehdä aiempaa helpommaksi. Ne ketkä ovat Pro Supportin löytäneet ja käyttäneet ovat siihen tyytyväisiä, mutta moni ei tiedä sen olemassaolosta tai muista resursseista. Tätä haluamme tehdä helpommaksi.

Kevään kohokohta on TechDays 2011

31.3-1.4.2011 Helsingin messukeskuksessa kokoontuu jälleen 1500 tietotekniikan osaajaa. Aiheinamme ovat tällä kertaa Pilvipalvelut ja keskeisimmät teknologiat syvällisesti ja tarjolla on myös kansainvälisiä puhujia kuten John Craddock ja Rafal Lukawiecki. Tervetuloa mukaan. Agendan ja kaiken tarvittavan löydät osoitteesta http://techdays.fi.

Agenda ja puhujat ovat jälleen sitä luokkaa että puolet paikoista on jo mennyt. Join in!

Lisätietoa näistä ja monista muista asioista saat sinulle parhaiten sopivalla tavalla seuraamalla osoitetta technet.fi, josta löydät Technet –blogin, jonka voit tilata syötteenä tästä. Kaikki artikkelit näet tästä. Ja jos olet sosiaalinen, niin valitse itsellesi mieluisin kanava alla olevista, sen mukaan mikä sinua palvelee parhaiten.

clip_image002[4] clip_image004 clip_image006


Comments (0)

Skip to main content