TechDays 2011 – 2/3 paikoista jo mennytKevään kohokohta on TechDays 2011

31.3-1.4.2011 Helsingin messukeskuksessa kokoontuu jälleen 1500 tietotekniikan osaajaa. Aiheinamme ovat tällä kertaa Pilvipalvelut ja keskeisimmät teknologiat syvällisesti ja tarjolla on myös kansainvälisiä puhujia kuten John Craddock ja Rafal Lukawiecki. Tervetuloa mukaan. Agendan ja kaiken tarvittavan löydät osoitteesta http://techdays.fi.

Mukana myös Windows Phone 7 sovelluskehitystrakki ja tietoa puhelimen uutuuksista

Kehijjäien lisäksi tarjolla on tietoa IT-asiantuntijoille Windows Phone 7 –puhelimesta ja sen uusista ominaisuuksista jotka tullaan julkaisemaan vuonna 2011. Näihin kuuluvat, mm. markkinoiden nopein mobiiliselain jossa on myös HTML5 tuki, moniajo nyt myös sovelluskaupanb sovelluksille, tietekin copy-paste, twitter, dokumentit suoraan pilveen sekä paljon uusia ominaisuuksia, joista kaikki eivät ole vielä edes julkisia. Sponsorina paikalla Nokia.

Agenda ja puhujat ovat jälleen sitä luokkaa että kaksi kolmasosaa paikoista on jo mennyt. Join in!

Viime päivien tapahtumat näyttävät keräävän väkeä ennätystahtiin. Älä jää kyydistä vaan rekisteröidy nyt.

http://techdays.fi


Comments (0)

Skip to main content