Microsoft Management Summit ilmoittautuminen on avautunutNiille, jotka ovat jo täällä käyneet, tietävätkin jo mikä tapahtuma on kyseessä. Niille ketkä eivät vielä ole käyneet, tilaisuuden voi sanoa olevan se paikka, joka on kaikille Microsoftin hallintaratkaisuja käyttäville se tilaisuus, jossa kannattaa käydä.

image

Maaliskuun 21-25 päivinä 2011 Las Vegasin Mandalay Bay -kasinolla on koolla maailman huippuosaajat, tekijät ja puhujat.

Luentojen lisäksi verkostoituminen ja mahdollisuudet tavata kollegoita kaikkialta maailmasta, on arvostettu tässä tilaisuudessa korkealle.

Tilaisuus on myyty perinteisesti loppuun, kuten myös viime vuonna, mikä kuvaa sitä miten arvostettu tilaisuus on kyseessä. Täältä saadut tiedot ja taidot ovat arvokaita kun ympäristöjä halutaan optimoida myös kustannusten ja palvelulaadun osalta

Vuosi 2011 tulee olemaan suuri hallinnan muutosten vuosi, sillä 2011 aikana tullaan julkaisemaan hallintatuotteiden uusi sukupolvi ja MMS on se paikka jossa tätä tietoa tulee olemaan tarjolla v.Next -sukupolvesta:

  • System Center Configuration Manager 2007 R3
  • System Center Configuration Manager v.Next
  • System Center Data Protection Manager
  • System Center Operations Manager v.Next
  • System Center Service Manager R2
  • System Center Virtual Machine Manager v.Next

MMS:ssä tullaan myös julkaisemaan uutta tietoa työasemien ja datakeskusten hallinasta pilvestä ja siihen tarjottavista ratkaisuista.

Edelliset huomioiden on hyvin todennäköistä että MMS 2011 myydään loppuun nopeasti ja siksi halusin välittää teille tämän tiedon ensi tilassa että ilmoittautuminen on nyt avoinna ja taala on 75 senttiä.

Viikon aikana tulemme järjestämään Hallinnan-MVP:n Panu Saukon päivällisen, jonne kutsumme kaikki suomalaiset tutustumaan, verkkottumaan ja kuulemaan Panun näkemyksiä julkaistuista asioista ja niiden vaikutuksista.

Eli minun ja Panun puolesta lämpimästi tervetuloa erääseen merkittävimmistä MMS:istä!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.mms-2011.com/ 

Terkuin, Janne


Comments (0)

Skip to main content