Charles Petzold, Programming Windows Phone 7 ilmaiseksi


 

9780735643352xNyt on tarjolla hyvä kirja Petzoldilta ja ihan ilmaiseksi. Olen itse tuota selannut toistasataa sivua ja vaikuttaa hyvin ymmärrettävltä tekstiltä, vaikka työkseni koodasin viimeksi 13 vuotta sitten.

Kirjan voi ladata tästä PDF:änä (38.6 MB).

Esmerkkikoodit kannattaa imuroida tästä (5.03 MB).

Ohjelmointivälineethän ovat myöskin ilmaisia ja voit ladata ne täältä.

Expression ja muutkin välineet ovat sen verran halppoja käyttää, että voisi sanoa että teit sitten XNA tai Silverlight -sovelluksen kauppapaikkaan, niin kun noita vähän aikaa katselee, niin sellaisen tekee illassa, jos vaan on graffat.

Nythän Euroopan maiden kauppapaikat on auki ja viikon päästä avataan Yhdysvaltain markkinat. Tällä hetkellä sovelluksia on kauppapaikassa enemmän kuin mitä Applella oli samaan aikaa soveluksia tarjolla. Viikon päästä menee 10 000 sovelluksen määrä rikki myymälässä, koska jonossa niitä on jo sen verran ja hommia tehdään nyt kahdessa vuorossa että saadaan ennen 8.11 kaikki jakeluun.

Tuolla on silti vielä hyvin tilaa  sinun ja minunkin sovellukselle ja tiedä vaikka jotain rahaakin siitä voi saada. Myös puhelimen rakenteesta ja käyttiksen ominaisuuksista saa tuosta kirjasta hyvän kuvan.

Tässä vielä kirjan kappaleet.

1   Hello, Windows Phone 7

- Targeting Windows Phone 7
- The Hardware Chassis
- Sensors and Services

2   Getting Oriented
3   An Introduction to Touch
4   Bitmaps, Also Known as Textures
5   Sensors and Services
6   Issues in Application Architecture
7   XAML Power and Limitations
8   Elements and Properties
9   The Intricacies of Layout
11   Dependency Properties
12   Data Bindings
13   Vector Graphics
14   Raster Graphics
15   Animations
16   The Two Templates
17   Items Controls
18   Pivot and Panorama
19   Principles of Movement
20   Textures and Sprites
21   Dynamic Textures
22   From Gestures to Transforms
23   Touch and Play
24   Tilt and Play

Kirjasta löydät lisätietoa myös täältä.


Comments (0)

Skip to main content