Windows Phone 7 lanseeraus nykissä ja Jannen sneak preview


Heippa kaikki

image

Käytin itse jonkin aikaa Windows Phone 7:aa tuossa reilu viikko sitten ja tekaisin omien koekemuksieni perusteella siitä vartin pituisen videon, jossa näytän niitä juttuja joita itse käytin ja sain kokemuksia.

Se minkä huomaa varsin heti, että käyttis on kokonaan uusi ja sen käytettävyys on aivan toista kuin ennen. Käyttölliittymä on tyylikäs kuin B&O:n stereot ja mikä parasta kaikki mitä usemmiten tarvitse on kahden kosketuksen takana. Vaikka video on tehty esituotantoraudalla, voitte videosta nähdä että käyttö on sulavaa ja nopeaa. Hm, no tästä laitteesta kun käy kirjoittamaan, niin innostuu aina liikaa, mutta katsokaa video ja arvioikaapa itse.

Nappi-Video

joeb

Ja sitten kun haluatte nähdä enemmän, niin katsokaa ihmeessä Joe Belfioren tosi hyvä esitys Nykin tilaisuudesta. Joen osuus alkaa noin vartin päästä tilaisuuden alusta. Tässä näette myös näytön paremmin, kun Joella on iso kangas..

Update: Tallenne on nyt katsottavissa. Tilaisuus alkaa noin kohdasta 36:10 ja Joe Belfioren puhelimen esittely alkaa kohdasta 51:00.

Nappi-Video

Päivitys: Copy-Paste tulee laitteisiin päivityksenä Q1/2011

Päivitys: Kysymyksiä ropisee, päivitän myös tänne:

Q: Mistä löydän lisätietoa:

A: Esim: http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/default.aspx 

Q: Kehitysvälineiden lataaminen mistä?

A: http://developer.windowsphone.com/

Q: Euromalleja?

A: Mahdollisesti tämä: http://www.engadget.com/2010/10/11/samsung-omnia-7-first-hands-on/#disqus_thread 

t. Janne


Skip to main content