Huipputason Configuration Manager –asiantuntija Wally Mead Suomeen 15.11.2010!


 

Kaikki ketkä työskentelevät tai käyttävät System Center Configuration Manageria tuntenevat Wally Meadin, joka on eräs keskeisimpiä guruja hallintatuotteiden tuoteryhmässä. Vuosi 2011 tulee olemaan erittäin merkittävä vuosi Microsoftin hallintatuotteiden osalta. Tällöin valmistuu keskeisimmistä hallintatuotteista uudet versiot, jotka muuttavat hallinnan lähestymistapaa ja tuovat myös pilvinäkökulman mukaan hallintaan.

15.11.2010 Hallinnan MVP Panu Saukko on kutsunut Wally Meadin Suomeen puhumaan siitä mikä on Microsoftin hallintatuotteiden ja erityisesti System Center Configuration vNext –tuotteesta sekä vastaamaan yleisön kysymyksiin. Wally näyttää v.Next Beta 2 versiota, joka tulee julkisuuteen vasta 2011. Kyseessä on paras Suomessa mahdollinen tapa kuulla ja kysyä kyseiseen tuotteeseen liittyvistä asioista.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä ProTrainIT:n kanssa, siten että ProTrainIT maksaa Wallyn matkat ja majoituksen Suomessa. Tilaisuudesta peritään em. kulujen ja tilavuokran kattamiseksi nimellinen osallistumismaksu.

Paikka ja tapahtuman tiedot:

clip_image001[4]

Wally Mead

Wally Mead

Wally Mead on 17 vuotta sitten aloittanut Microsoftilla, kun Systems Management Server (SMS) 1.0 oli valmistumassa. Hän aloitti koulutusryhmässä kehittäjänä ja koulutti itsekin SMS-tuotteen 1.0 ja 2.0 -versioita ennen kuin siirtyi tuoteryhmään auttamaan TAP-asiakkaita SMS 2003 ja Configuration Manager TAP -ohjelmissa. Wally työskentelee edelleen asiakasrajapinnassa pitämällä hands-on labroja, demoja ja esityksiä alan tapahtumissa. Wally on puhujana käytännössä kaikissa Microsoftin isoissa seminaareissa.

Vierailun järjestävät yhteistyössä ProTrainIT ja Microsoft

Kohderyhmä

ConfigMgr-tuotteen kanssa työskenteleville asiantuntijoille

Ajankohta

ma 15.11.2010 klo 16.30 - n. 20.00

Paikka

Spektri Business Park, Metsänneidonkuja 6, Luna-auditorio
(Duo-talo), Espoo

Kouluttaja

Wally Mead, Microsoft

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tästä linkistä.
Sitova ilmoittautuminen ma 1.11. mennessä!

Hinta

100 € + alv/osallistuja
Hintaan sisältyvät illan luennot ja kevyt iltapala

Tule siis tapaamaan erästä järjestelmänhallinnan huippuosaajista, kuulemaan siitä mitä hallintatuotteiden tulevaisuus tarjoaa ja kysymään näihin liittyvistä asioista Luna-auditorioon, Espoon Spektriin

Panun puolesta, ystävällisin terveisin, Janne


Comments (0)

Skip to main content