Exchange 2010 SP1 ja asennukset


 

Exchange 2010 SP1 asennuksesta on kyvä käydä läpi lyhyt tarkistuslista ennen kuin aloittaa. Exchange MVP Jorma Bergius on tehnyt tosi hyvän tiivistelmän SP1 päivityksestä ITPro.fi –sivuille. Sen lukemalla selviää muutamassa minuutissa SP1 asennuksen tärkemmät kohdat. 

Jorma Bergius

Jorma Bergius

Senior-konsultti, Team Lead, Microsoft-infrastruktuuri, ITpro.fi:n Viestintä ja sähköposti -ryhmän vetäjä Jorma Bergius on kiistatta yksi Suomen merkittävimmistä ja kansainvälisestikin tunnetuista Exchange Server guruista. Jorma on toiminut vaativissa koulutus- ja konsultointitehtävissä ict-alalla yli 10 vuotta ja on siinä sivussa ollut mukana varsin monen suomalaisen yrityksen ja organisaation it-projekteissa. MVP Microsoft Exchange, MCT

Päivityksen tärkemmitä muistettavat asiat ovat ympäristön valmistelu, päivitysjärjestys, Database Availability Group (DAG) sekä tarvittavat hotfiksit. Jorman blogiartikkelin löydät täältä.

Nappi


Comments (0)

Skip to main content