TechNet TV – verkkoseminaarisarja it-päättäjille ja -asiantuntijoille!


Tervetuloa vuoden kestävään verkkoseminaarisarjaan jossa alan parhaimmat osaajat kertovat monipuolisesti ajankohtaisista IT-alan aiheista. Saat hyvät eväät ratkaista tämän päivän teknologioiden tuomia haasteita sekä tietoa kuinka seuraavan sukupolven ympäristö tulee rakentaa.

Verkkoseminaarin ensimmäinen tunti on suunnattu teknologiapäättäjille. Vuorovaikutteiset verkkoseminaarit antavat yleiskuvan siitä mitä kukin aiheen teknologia tekee, mitä hyötyjä sillä voidaan liiketoiminnalle saavuttaa ja millä tavoin sitä on oikeissa asennuksissa hyödynnetty. Tunnin päätteeksi käymme läpi myös yleisimpiä hankintamalleja sekä vastaamme kuulijoiden kysymyksiin.

Verkkoseminaari jatkuu kahden tunnin pituisella "Deep Dive" osuudella jossa aihepiirin osaajat ja MVP't pureutuvat syvälle teknologiaan. Kuulijat voivat lähettää kysymyksiä ennalta kyseisestä aiheesta, juontajalle Janne Pohjalalle osoitteeseen

janne.pohjala@microsoft.com

Lue lisää Laita aiheet kalenteriin ja tervetuloa oppimaan lisää!

http://www.microsoft.com/finland/technet/technettv/

 

Tanja

 

Comments (0)

Skip to main content