TechDays lähenee, muista ilmoittautua


Yli 1000 osallistujaa on jo ilmoittautunut vuoden suurimpaan IT-asiantuntijoiden ja kehittäjien koulutustilaisuuteen 9.-10.3.2010 Helsingin Messukeskuksessa. Tällä ilmoittautumisvauhdilla TechDays täyttyy kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, joten toimi heti.Tilaisuuden pääteemoina ovat joustavien työasema- ja palvelinympäristöjen rakentaminen sekä käyttäjäsovellusten uutuudet tietotyön tekemiseen (Office 2010, SharePoint 2010, OCS, Office sovellusten selainversiot, tuki eri selaimille ja paljon muuta). Lisäksi tarjolla on osaseminaari IT-managereille, pk-yrityksille, tietoturvasta sekä tietoa Microsoftin OnLine -ratkaisuista. 


 


Katso tilaisuuden ohjelma tästä linkistä http://www.microsoft.com/finland/techdays/techdays2010/trackit.html


 


TechDays on näistä aiheista laajin sisältökokonaisuus Suomessa. Puhujina toimivat yritysten ja organisaatioiden edustajat, kouluttajat sekä MVP:t, joilla on runsaasti omakohtaista sekä käytännön kokemusta päivien aiheista. Hyödynnä kokemukset ja tiedot, kun suunnittelet seuraavaa infraasi tai aloitat Windows 7:n käyttöönoton.


 


Tilaisuus on samalla Office 2010 ensiesittely Suomessa.


 


Ilmoittaudu täällä: https://ilmoittaudu.techdays.fi/


 


Tervetuloa!

Comments (0)

Skip to main content