TechNet tapahtuma täynnä 1200 osallistujan voimin!


Hei,


TechNet tapahtuma on saavuttanut suuren suosion  ja meillä on nyt  täysi tapahtuma  1200 osallistujan voimin. On ollut ilo  huomata että  päivän anti on purrut yleisöön ja aijomme tehdä tästä  anniltaan  upean tapahtuman. Emme siis valitettavasti pysty ottamaan enää  ilmoittautumisia vastaan.     


Aurinkoista viikonloppua kaikille,


Tanja


ps.   muistathan windows 7  trialin....Vaikka meillä kaikilla on TechNet Direct, josta voi ladata käyttisten tuotantoversiot, niihin avaimet ja kaikki toimii kuin normaaliversiossa, niin joukossamme saattaa olla vielä niitä, joilla asiat eivät ole yhtä hyvin. Tällä hetkellä ennen virallista julkistusta tai miksei sen jälkeenkin, Windows 7 trial on tapa saada lopulliset bitit.

Sen voi ladata täältä.

Käyttöaikaa on 90 päivää. Me, joilla on mahdollisuus ladata RTM-bitit Seiskasta saamme siitä 120 päivän trialin jättämällä avaimen syöttämättä ja sanomalla kolmasti slmgr.vbs -rearm kuten Windows-paketointikurssin käyneet tietävätkin.

Comments (0)

Skip to main content