Kuinka autan organisaatiotani säästämään ja saavuttamaan tavoitteensa? – oma osaseminaari teknisille päättäjille


Asiakkaiden toiveiden mukaisesti  pidämme  oman osaseminaarin tekniselle päättäjille teemalla ”Kuinka autan organisaatiotani säästämään ja saavuttamaan tavoitteensa?” Voit ilmoittautua  osaseminaariin tapahtuman ilmoittautumissivulla.  Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa seminaarin sisältöön, kts. alla.


 


Kuinka autan organisaatiotani säästämään ja saavuttamaan tavoitteensa?


Monimutkaisesta helppoa, helposta automaattista.
Teknisille päättäjille suunnatun seminaarin aikana pureudumme asiakasesimerkkien ja asiantuntijapuheenvuorojen kautta ajankohtaisiin päätöksenteon kriteereihin. Tule kuulemaan vuoden tiukimmat tekniikat ja tuottavuuden takuuvarmat ratkaisut, joilla varmistat organisaatiosi tuottavuuden ja kilpailukyvyn. Hyödyntämällä paremmin olemassa olevia ratkaisuja organisaatiosi säästää IT-kustannuksissa ja käyttäjät saavat tarkoituksenmukaisen käyttökokemuksen ja optimoidut palvelutasot. Tule haastamaan päivän puhujat ja verkostoitumaan päättäjäkolleegojesi kanssa.


Kerro meille mistä erityisesti haluaisit kuulla tilaisuudessa: ITinfra@microsoft.com. Otamme mielellään ehdotuksia vastaan ja jotta ne kerkeäisivät vaikuttamaan itse tilaisuuden aikatauluun, toivomme, että kerrot meille ehdotuksesi 21.8.09 mennessä


Terveiset sateisesta Keilaranasta!


Tanja


 

Comments (0)

Skip to main content