Windows 7 RC jo vapuksi


Hei,


TechNet sekä MSDN  -palveluiden tilajaat pääsevät latailemaan Windows 7:n release candidate -versiota jo ennen vappua, huhtikuun 30. päivästä lähtien. Lisätietoja voit lukea  Window 7 team blogista täältä.


Jos haluat pysyä ajantasalla mitä Microsoftin seiskamaailmassa tapahtuu - kannattaa tilata kerran kuussa ilmestyvä TechNet-uutiskirje. Seuraava lähtee jo heti vapun jälkeen. Varmista siis että  saat suomenkieliset tiedotteet ensimmäisten joukossa. Tilaa siis uutiskirje täältä.


Käyhän katsomassa Microsoft Myytinmurskaajien hauskat seiskapätkät:


Myytti: Windows on resurssisyöppö. Myytinmurskaajat selvittävät kuinka monta sovellusta Windows 7 voi pyörittää yhtäaikaa erilaisissa konekokoonpanoissa.


Myytti: IE8 on hidas selain. Myytin murskaajat selvittävät Internet Explorer 8 -selaimen suoritus kykyä kilpailijoitaan vastaan


Myytti: Windows 7 ja vanhat laitteet eivät sovi yhteen.Myytinmurskaajat testaavat, kuinka Windows 7 toimii hieman vanhemmissa tietokoneissa. Lisäksi kokeillaan, miten antiikkinen tulostin saadaan asennettua niihin.


 Lisää aiheista:    vaihde7.spaces.live.com


 


Tanja

Comments (0)

Skip to main content