TechDays palautteita


Hei,


Haluan kerran vielä palata  Microsoftin järjestämään TechDays -tapahtumaan joka järjestettiin  5.-6. maaliskuuta Helsingin Messukeskuksessa.   Kahden päivän aikana tarjosimme tiiviin paketin kehittäjille ja  IT-asiantuntijoille  suunnattuja aiheita – yhteensä  110 seminaaria  ja  90 puhujaa.  Tapahtumassa oli  yhteensä  ensimmäisenä päivänä  1500  henkilöä  ja  toisenakin päivänä porteista  kulki  1300  henkilöä kuuntelemaan luentoja. 


Seminaaritallenteet  sekä   tapahtuman tunnelmakuvat löytyvät täältä


Tilaisuus oli monella eri tapaa onnistunut ja saimmekin runsaasti  palautetta tapahtumasta.  Palaute oli  erittäin positiivistä  mutta rakentavaa palautettakin tuli,  ja  hyvä niin,  sillä  kertomanne tiedon perusteella pystymme rakentamaan ensivuonna  entistäkin monipuolisempaa  ja järjestelyiltään toimivampaa  tilaisuutta.


Ohessa muutamia lainauksia  palautteista. 


”Mukava ja paljon asiasisältöä tarjoava tapahtuma”


”Hyvät mahdollisuudet tavata kollegoja eri firmoista ympäri Suomen”


”liikaa hyviä luentoja päällekkäin, vaikea valita kaikesta tarjolla olevasta :)”


 


 Meiltä  toivottiin  mm. syvempää teknistä informaatiota sisältäviä luentoja, enemmän demoja, esimerkkejä ja  käytännön kokemuksia sekä   enemmän yhteistyökumppaneita ja heidän asiakasesimerkkejään. 


 


On haastavaa saada näin iso tapahtuma toimimaan kaikilta osin kuin  ”rasvattu” mutta tulemme  panostamaan sekä  yllämainittuihin sekä  mm.  seuraaviin asioihin tapahtuman sujuvuuden parantamiseksi. Seminaaritilojen  optimointiin,  jotta kaikki mahtuisivat  haluamilleen luennoille.  Ruokailun sujuvuuteen jotta vältyttäisiin turhalta jonotukselta. Monet toivoivat lyhyempiä taukoja  ja   yhtä monet olivat pitkiin taukoihin tyytyväisiä –  antoivathan ne mahdollisuuden jutella  kolleegoiden kanssa ja ehkä hoitaa  kiireellisiä työasioitakin.  Taukojen suunnittelua ja niiden  oheistoimintaa tulemme kehittämään myös.


Ohessa vielä  hauskoja lukuja mitä  1 500 -päinen yleisö pystyy kahden päivän aikana kuluttamaan:  lounasruokaa  noin  2 200 kiloa,  suklaata 161 kiloa, kahvia  1 341 litraa, myslipatukoita 3 000 kappaletta sekä  hedelmiä  1 500  kappaletta.Ja  palautearvonnassa onnekkaat palkintojen voittajat olivat seuraavat henkilöt


 


HTC  S740  puhelin:  Petri  Tolonen ja  Juhani Haapalainen


TechNet Subscrption: Henri Ekman, Sami Lindqvist, Patrik Norrgård, Kari Rinne ja Jari Kumpulainen


Software Engineering –kirja: Juha  Hirvonen,  Juha Karppinen ja  Paavo  Parkkonen


Expression Professional  -tilaus: Riikka Heikniemi


Haloo Helsingin Levy: Timo Jortikka ja  Heikki Vorne


Willhelm and Jay  T-paita: Antti Niiranen  ja  Marko Kinnunen


 


Tanja

Comments (0)

Skip to main content