App-V tuki Windows 7:lle


Suurasakkamme ovat antaneet meille palautetta: Microsoft Desktop Optimization Pack -ohjelmiston osana oleva App-V ei tue Windows 7:n betaversiota. Emme osanneet arvioida, että yritykset haluaisivat käynnistää sovellusten testauksen Windows 7:lle näin aikaisin. Pahoittelumme.

Tilanne on nyt korjattu ja saatavilla on App-V 4.5 CU1 -versio, joka toimii Windows 7 betan kanssa. Sen voi ladata Connectin kautta.

App-V on osa Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) -kokonaisuutta, joka helpottaa laajojen ympäristöjen hallintaa. App-V:n avulla voidaan "striimata" keskitetyltä palvelimelta sovelluksia työasemiin, joissa ne toimivat omissa hiekkalaatikoissaan, sekä hallita ja ylläpitää niitä keskitetysti. Lisätietoa uudesta versiosta löydät tiimin blogista, jossa on kerrottu App-V:n roadmapista kohti 4.6 versiota.


 


Janne

Comments (2)

Skip to main content