Apua IT-asiantuntijoille….


Haluatko saada ladattavat Microsoft-ohjelmistojen täysversiot käyttöösi ilman rajoituksia? Onko sinun oltava aina valmiina ratkaisemaan teknisiä ongelmia sekä suunnittelemaan, toteuttamaan ja tukemaan Microsoft-ratkaisuja samalla, kun kehität IT-taitojasi?


 


Vuosittaisen  TechNet Plus –tilauksen yhteydessä  saat Microsoftin ohjelmistotuotteet ja beetaversiot arviointia ja testausta varten ilman aikarajoituksia.    


 


Apua saat  kahdella Professional Support –tapauksella sekä  20 prosentin alennus muista tukitapauksista per vuosi.


Online Concierge Chatin avulla käytettävissäsi verkon välityksellä on virtuaalikirjastonhoitaja, joka auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tekniset resurssit ja antaa vastaukset muihin kuin teknisiin kysymyksiisi nopeasti.


 


Kehitä taitojasi  pääsemällä Microsoftin teknisiin resursseihin ja  tietopankkeihin. Opiskele tai valmistaudu  sertifikaatteihin tutustumalla koulutusmateriaaleihin sekä osallistumalla TechNet Plus -tilaajille valikoituihin, veloituksettomiin  e-learning –kursseihin.


 


Lisätietoja  suomenkieliseltä  TechNet –sivustolta täältä.


 


Ja viimeiseksi vielä  linkki  englanninenkieliseen,  parin minuutin videoon TechNet  Plussan eduista – linkki videoon.


 


 Tanja

Comments (0)

Skip to main content