TechDays tallenteet ladattavissa


Kaikki  TechDays  tallenteet löydettävissä  codezone –portaalista täältä:  http://www.codezone.fi/Homepage.Codezone


 


Kiitokset kaikille seminaarivieraille upeasta tapahtumasta.  Tapahtumassa oli torstaina 1500  vierasta. Eikä  torstain  rockpainotteinen iltajuhlakaan verottanut paljoa perjantain seminaarivieraista  sillä  yhteensä perjantainakin porteista kulki  1300 päinen joukko  seuraamaan perjantain päivän antia.


 


Järjestäjän näkökulmasta kaikki sujui mukavasti ja olemme saaneet paljon sekä  hyvää että  rakentavaa palautetta tapahtumasta. Palautteen perusteella on hyvä  aloittaa ensivuoden tapahtuman suunnittelu.


 


Kannattaa muuten tilata TechNet -uutiskirje.  Uutiskirjeen tilaajat kuulevat  IT-asiantuntijoille tarkoitetut  tapahtumat ensimmäisenä.


 


Aurinkoista kevättä,


Tanja

Skip to main content