Nykyään kuka tahansa voi olla sulautettujen ja robotiikkasovellusten toteuttaja!
Tervetuloa Windows Embedded Tour 2008 -seminaariin tiistaina 18.11.2008 klo 9:00-14:30 Teknilliseen korkeakouluun, Espoon Otaniemeen (Otaniementie 17, TUAS-talo).

Tapahtuma on suunnattu kaikille tämän päivän sulautetun ja robotiikkaohjelmoinnin mahdollisuuksista kiinnostuneille teollisuudessa tai tutkimus/opetusrintamalla.Tässä ainutlaatuisessa, englanninkielisessä seminaarissa osallistujat saavat kansainvälisten huippuosaajien avustuksella annoksen viimeisintä tietoutta teollisuudessa käytettävistä sulautettujen ja robotiikkasovellusten innovaatioista ja mahdollisuuksista. Sulautettuja ratkaisuja löytyy myös läheltä; autoista, henkilökohtaisista navigaattoreista, musiikkisoittimista ja jopa set-top box:eista kotoa.

Seminaari antaa kuulijoille myös mielenkiintoisen mahdollisuuden ymmärtää, miten sulautettujen sovellusten toteutukset ovat nykyään huomattavasti helpompia toteuttaa kun asioihin päästään helposti kiinni ja ympäristöt hallittuja.

Seminaari käsittelee Microsoft® .NET Micro Framework:ia, Microsoft® Robotics Developer Studio 2008:ta sekä opetuksen ja teollisuuden mahdollisuuksia nykyisessä ja tulevissa opetus- ja teollisuusympäristöissä.

Seminaari on maksuton mutta vaatii ennakkorekisteröitymisen.
Huomioithan että seminaari on englanninkielinen.

Paikkoja rajoitetusti joten ilmoittauduthan pikaisesti täällä

Ilmoittautumissivuilla lisätietoja myös päivän kansainvälisistä huippupuhujista.

Tervetuloa!


Tanja

Skip to main content