PDC08 satoa


 


Microsoft Professional Developers Conferensista, Los Angelesista kantautuu julkistusuutisia harva-se-hetki... Katso ainakin nämä  mielenkiintoiset  puheenvuorot:


 


Microsoft Software + Services palvelut Internet -pilveen = Azure


 


Ohjelmoi suoraan pilveä - kehitä omalla koneella aja pilvessä. Kymmeniä tuhansiai suorittimia ja käytössä. Palveluita pilvestä Mesh - Live Services, .NET ohjelmoistimalli, SQL Services, Sharepoint Services - datakeskuslen operarointiympäristön (Windows Azure) päällä Tarjolla kaikille, tukee avoimia rajapintoja, useita kieliä ja myös Java -kehitystä.


Katso tallenne täältä


 


Windows 7, Mesh ja Office selaimeen, katso PDC:n tiistain keynote


 


Windows 7, pienempi muistinkulutus, parempi suorituskyky, nopeampi käynnistys ja virrankulutus(53:20), tuki kevytkannettaville, uusittua käyttöliittymää ja ikkunoiden hallintaa jo esillä keynotessa, multitouch ja gestures, eli sormiohjaus Windowsiin. Diveri- ja ohjelmistoyhteensopiva Vistan kanssa.


 


Mesh - PC / Mac - Internet ja puhelin yhdessä ja synkronissa. Office 14 myös selainsovellukset. Toimii Safari, Firefox , IE8 - demot Firefoxilla.


Katso tallenne täältä


Janne ja Tanja


 

Skip to main content