TechNet Tour Virtualisointi ja Hallinta -seminaari Helsingissä 9.9.


Tervetuloa  TechNet Tour Virtualisointi ja Hallinta –seminaariin  Helsinkiin


Toit osallistua tapahtumaan myös katsomalla suoraa Webcast-lähetystä mistä päin Suomea tahansa.


Tiistai  9.9.2008, klo 8:30  - 17:00,  Helsingin Messukeskuksen Kongressisiipi, messuaukio 1


 


Tiistaina 9. syyskuuta järjestämme Helsingin messukeskuksessa mittavan tapahtuman jossa käsittelemme virtualisointia ja hallintaa laajemmin ja yksityiskohtaisemmin kuin koskaan aiemmin Suomessa olemme tehneet.


 


Päivän aikana käsittelemme koko virtualisoinnin kokonaisuuden sovellusten virtualisoinnista tietokeskusten virtualisointiin. Erityisesti syvennymme siihen millä tavoin dynaaminen tietotekniikka oikein käytettynä voi helpottaa tietotekniikan ammattilaiseen


kohdistuvia paineita ylläpitoon kuluvan työmäärän ja kustannusten kannalta.


  


Tapahtuman sisältö on teknistä ja suunnattu tietotekniikan ammattilaisille. Tapahtuman asiantuntijapuhujina  toimivat Panu Saukko ProTrainIT Oy, Hallinnan MVP, Kalle Saunamäki, CDG Europe, virtualisoinnin MVP ja virtualisointi.fi –sivuston vetäjä, virtualisoinnin syväosaaja Antti Mäkinen, FCSovelto Oyj sekä Ari Auvinen Microsoft.


 


Agenda ja ilmoittautuminen: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032381798&Culture=fi-FI


 


Terveuloa, 


 


Tanja ja Janne


 

Comments (0)

Skip to main content