Microsoft Business Intelligence -seminaari 10.12.2007


Kaipaatko luotettavaa ja ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi? Haluatko liiketoiminnan ohjausjärjestelmien olevan tehokkaasti kaikkien tarvittavien organisaatiotasojen käytössä? Alla olevan kutsu antaa sinulle mahdollisuuden kuulla käytänön esimerkkien avulla kuinka tämä on mahdollista.


 -Sanna


------------------------------


Tervetuloa tietotekniikkapäättäjille tarkoitettuun Microsoft Business Intelligence -seminaariin


Aika: maanantai 10.12.2007
Paikka: Dipoli, Otakaari 24, Espoo

Perinteisesti Business Intelligence on ollut pienen asiantuntijaryhmän käytössä ollut työväline. Microsoftin näkemyksen mukaan BI kuuluu kaikille organisaation tasoille - jokaisella pitää olla pääsy oman toimialueensa olennaiseen ja ajantasaiseen liiketoimintatietoon. Tietotyöläiset pystyvät tekemään nopeita ja perusteltuja toimenpiteitä ja päätöksiä, kun tietävät miten ne auttavat saavuttamaan omat ja organisaation tavoitteet.

Microsoft BI integroituu tuttuihin työkaluihin ja sovelluksiin tarjoten organisaatiolle kokonaisvaltaisen liiketoiminnan ohjausjärjestelmän johtotasolta yksilötasolle asti. Se on joustava ratkaisu, jossa IT pystyy tarjoamaan liiketoiminnalle selkeästi vastuutetun BI-palvelutason.

Tilaisuudessa kerrotaan asiakasesimerkkien avulla, mitä etuja Microsoft Business Intelligence -ratkaisu tarjoaa.

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Osa esityksistä on englanninkielisiä.


Ohjelma ja ilmoittautumiset: http://www.microsoft.com/finland/bi/seminaari/bi_seminaari.mspx.

Comments (0)

Skip to main content