Tule mukaan "Viestintäriiheen" 13.12.2007!


Torstaina 13.12.2007 järjestettävässä ”Viestintäriihessä” näytämme esimerkkien avulla kuinka tehokas ja monipuolinen sähköpostiympäristö voidaan rakentaa mahdollisimman järkevällä ja helposti hallittavalla tavalla. Tutustumme modernin sähköpostialustan, Exchange 2007:n ominaisuuksiin ja toteutamme optimoidun sähköpostiratkaisun esimerkkiyritykseemme Savon Veneeseen. Näytämme kuinka tämä sähköpostiympäristö turvataan ja rakennetaan suojaamaan käyttäjiään haitallisilta roskaposteilta. Lopuksi laajennamme ympäristön tarjoamaan sähköpostipalvelut eri alustoilla (Symbian ja Windows Mobile) toimiville mobiililaitteille. Lisäksi näytämme kuinka otetaan käyttöön julkiseen verkkoon liitetty selainkäyttöinen sähköposti, jolla voidaan käyttää Savon Veneen sähköpostia kaikkialta Internetistä.


 


Tapahtuman sisältö on teknistä ja suunnattu tietotekniikan ammattilaisille. Puhujina Turun ”Viestintäriihessä” toimivat Exchange huippuosaaja Jorma Bergius FC Sovelto Oyj:stä ja Janne Pohjala Microsoft Oy:stä.


Sinulla on kaksi vaihtoehtoa osallistua Turussa kokoontuvaan ”Viestintäriiheen”:


1.    Olet lämpimästi tervetullut paikanpäälle Turkuun Radisson Marina Palace:en torstaina 13.12.2007, klo 8:30 - 13:30. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032357812&culture=fi-FI.


 


2.    Voi osallistua ”Viestintäriihen” suoraan Verkkolähetykseen torstaina 13.12.2007, klo 9:00 – 13:00 mistä päin Suomea tahansa. Lähetämme ennakkoilmoittautuneille sähköpostitse ohjeet kuinka Verkkolähetykseen voi osallistua. Ilmoittautumiset IT-Riihi Turku Verkkolähetykseen: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032357813&culture=fi-FI.


 


Turussa tavataan, Sanna

Comments (0)

Skip to main content