Windows Server 2008 -päivässä 4.12.2007


Microsoft järjestää Helsingin Messukeskuksessa 4.12.2007 IT-asiantuntijoille suunnatun Windows Server 2008 -seminaarin. Tämä seminaari tarjoaa laajan katsauksen Windows Server 2008:aan - osallistumalla saat käyttöösi kaiken sen tiedon, jota tarvitset valmistautuessasi uuteen palvelinsukupolveen.

Windows Server 2008 tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ottaa käyttöön ja hallita tulevaisuuden IT-palveluja monipuolisemmin sekä kustannustehokkaammin.
Modulaarisuutensa ansiosta käyttöjärjestelmä voidaan tarkkaan räätälöidä työkuorman mukaan. Kattaviiin peruspalveluihin kuuluvat korkea käytettävyys, turvalliset sovellusalustan palvelut sekä ryhmätyö-, viestintä- ja virtualisointiratkaisut. Windows Server 2008 tarjoaa perustan entistä dynaamisemmalle IT-infrastruktuurille ja luotettavan alustan tulevaisuuden IT-palveluille.

Tutustu päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.microsoft.fi/events/ws2008.

Comments (0)

Skip to main content