Hyvä IT-ammattilainen – kuinka sinä viestit?
Microsoftin uudet ohjelmistopohjaiset yhdistetyt viestintäratkaisut mahdollistavat yhdenmukaisen viestinnän ihmisten ja organisaatioiden välillä ajasta ja paikasta riippumatta. Ratkaisu yhdistää sähköpostin, VoIP-puhelut, puhelin-, video- ja verkkoneuvottelut sekä pikaviestinnän yhteen helppokäyttöiseen järjestelmään. Tämä tarjoaa organisaatioille uudenlaisen tavan viestiä mahdollistaen samalla paremman yhteistyön ja tuottavuuden. Voit aloittaa viestinnän esimerkiksi pikaviestein, siirtyä puhelinkeskusteluun ja tehostaa viestintää vaikkapa lisäämällä videokuvaa. Voit myös helposti siirtyä kahdenkeskeisestä puhelusta neuvottelupuheluun tai verkkoneuvotteluun, jossa osanottajat voivat jakaa sovelluksia, dioja tai työpöytänsä. Samalla Microsoftin yhdistetty viestintä tarjoaa IT-ammattilaisille yhdenmukaiset ja tutut työkalut ylläpitoon, hallintaan ja tuotekehitykseen.  • Sähköpostiviestintä ja kalenteritoiminnot

  • Läsnäolo- ja poissaoloviestintä (tavoitettavuus)

  • Yritystason pikaviestintä

  • Verkkoneuvotteluratkaisut (ääni, video, verkko)

  • Kokoukset, tapahtumat, koulutukset

  • Puhelintoiminnot ja –integraatiot sekä VoIP-ratkaisut (Voice over IP)

  • Etä- ja mobiilikäyttö

  • Office-integraatiot

Microsoftin yhdistetyt viestintäratkaisut –julkistustilaisuus, 25.10.2007 Helsigin Messukeskuksessa, tarjoaa kattavan ohjelman Microsoftin viestintäratkaisujen käyttömahdollisuuksista ja käyttöskenaarioista. Mukana huippu esiintyjät ja esitysten tekninen taso 100-300.


 


Tapahtumassa julkistetaan:


 


·          Microsoft Office Communications Server 2007


·          Microsoft Office Communicator 2007


·          Microsoft Exchange Server 2007 SP1


·          Microsoft Office Live Meeting


 


Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkorekisteröitymistä.


 


Agenda ja ilmoittautumiset: http://www.microsoft.com/finland/events/uclaunch/default.mspx.


 


-Sanna

Comments (1)

Skip to main content