IT-Riihi suuntaa Lahteen 8.11.2007


IT-Riihi kokoontuu Lahdessa, Sibelius talossa, torstainan 8.11.2007 klo 8:30 - 13:00. Lahdessa IT-Riihen teemana on Tietoturva. ”Tietoturvariihessä” tutustutaan tietoturvan suurimpiin haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa, sekä katsotaan kuinka näitä riskejä vastaan voi suojautua. Tilaisuudessa katsastetaan myös uusimmat Kernelin ja käyttöjärjestelmän ydinosien tietoturvamuutokset, sekä  mitä uutta on tapahtunut palvelinkäyttöjärjestelmän tietoturvapalveluissa. Seminaarin päätteeksi tutustutaan integroituihin tietoturvaratkaisuihin ja opitaan mm. kuinka suojataan yhdellä ratkaisulla sähköposti, Intranet, palvelimet ja työasemat. Puhujana tässä monipuolisessa ”Tietoturvariihessä” toimivat Marko Mikkola ja Janne Pohjala, Microsoft Oy sekä Jarmo Ekholm, IT Education Center.


Voit osallistua tähän Tietoturvariiheen tulemalla paikalle Lahteen tai seuraamalla verkkolähetystä mistäpäin Suomea tahansa:


1) Ilmoittautumiset tapahtumaan: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032355522&culture=fi-FI.


2) Ilmoittautumiset verkkotapahtumaan: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032355525&culture=fi-FI.


Tavataan Lahdessa tai verkonkautta 8.11! -Sanna

Comments (0)

Skip to main content