Käytännön ratkaisuja hajautettujen ympäristöjen optimointiin


Jos et tunne vielä Packeteerin ratkaisuja, niin tutustu oheiseen iltapäivä-seminaarin kutsuun ja ilmoittaudu mukaan.


 


-Sanna


-----------------------------------


 


paikka: palace gourmet, eteläranta 11, HELSINKI


Aika: 18. lokakuuta, 2007 klo 12:30 alkaen


Kohdeyleisö: it-päättäjät ja asiantuntijat


 


Hajautetun IT-ympäristön haasteet ovat monelle organisaatiolle arkipäivää. Hitaiden yhteyksien yli on haastavaa ylläpitää korkeata palvelutasoa, varmistaa käyttäjien kannalta palveluiden ja sovellusten hyvä käytettävyys sekä keskitetyn hallinnan toimivuus. Nykyaikaisilla menetelmillä ja ratkaisuilla Windows Server –infrastruktuurin kehittyneitä ominaisuuksia hyödyntäen voidaan merkittävästi tehostaa ja olennaisesti parantaa hajautettujen IT-ympäristöjen palveluita kustannustehokkaasti. Tässä iltapäiväseminaarissa luomme katsauksen infrastruktuurin optimointimallin parhaisiin käytäntöihin,  Windows Server 2003 R2- sekä Windows Server 2008- palvelinkäyttöjärjestelmien kehittyneisiin ominaisuuksiin ja kumppanimme Packeteer:in sovellusten ja yhteyksien tehostamiseen suunniteltujen ratkaisujen toteutuksiin.


 


Ilmoittaudu samantien tilaisuuteen www.microsoft.fi/events -sivustolla ja anna sivun reunassa olevaan ruutuun tapahtumatunnus 1032353701. Lämpimästi tervetuloa!


 
Ohjelma


Torstai, 18. lokakuuta 2007


12:30 – 13:00


Rekisteröinti ja virvokkeita


13:00 – 13:15


Alkusanat ja tervetuloa


13:15 – 14:15


Ratkaisuja hajautetun IT-ympäristön optimointiin
Microsoftin infrastruktuuriratkaisut yhdessä infrastruktuurin optimointimallin avulla auttavat tehostamaan hajautetun ympäristön hallintaa ja parantamaan palveluiden käyttökokemusta. Hyödyntämällä tehokkaasti Windows Server-alustan monipuolisia palveluita voidaan etätoimipisteiden käyttäjäkokemus nostaa uudelle tasolle, vähentää hallinnan kustannuksia ja tehostaa olemassaolevien tietoliikenneyhteyksien suorituskykyä.


Riku Reimaa, tuote- ja ratkaisupäällikkö Microsoft Oy


14:15 – 14:30


Tauko


14:30 – 15:30


Packeteer: Solutions for optimizing branch office infrastructures
There are a lot of alternatives out there for data acceleration and data consolidation – acceleration is a key capability to make files and applications perform faster over the WAN. Packeteer delivers the best Microsoft file access acceleration available with no compromises on functionality or support for the existing infrastructure. Packeteer today delivers, not only acceleration of file access, but the full suite of Microsoft services required to run a branch office. Packeteer also further extends branch office functionality by offering deep visibility and monitoring, plus bandwidth shaping, for over 600 applications and protocols. Further, Packeteer and Microsoft will add new services – a number focused on enhanced security – in the near future.
David Stevenson MCSE, Systems Engineer Packeteer EMEA


15:30 – 16:00


Käytännön kokemuksia kentältä – globaalin yrityksen hajautetun ympäristön optimointiprojekti


BCC on Suomessa toimiva IT-alan ratkaisutalo ja Microsoftin Gold Certified-kumppani, joka on auttanut suomalaista globaalia asiakasta parantamaan hajautetun ympäristönsä hallintaa, palveluiden laatua sekä saavuttamaan kustannustehokkaan infrastruktuurin hyödyntämällä tehokkaasti päivän aikana esitettyjä ratkaisuja.


Timo Kaski, myyntijohtaja BCC Finland Oy


16:00 – 16:15


Q & A


16:15 – 18:00


Cocktail-tarjoilu

Comments (0)

Skip to main content