Ensimmäinen IT-Riihi Verkkolähetys 11.10.2007


Ympäri Suomea kiertävän tapahtumakiertueen lisäksi IT-Riihi on myös Internet-TV–sarja, sillä voit osallistua IT-Riihen Verkkolähetyksiin tapahtumien aikana tai katsoa kunkin tilaisuuden taltioinnit verkosta tapahtuman jälkeen. Ensimmäinen IT-Riihi Verkkolähetys lähetetään 11.10.2007 klo 9:00 - 13:00 Kuopiosta.


Jokaisessa IT-Riihen tilaisuus keskittyy omaan aihepiirinsä, Kuopiossa aiheena on Hallinta ja puhujana hallinnan erityisosaaja Panu Saukko (MVP) ProTrainIT Oy:stä. Lähde mukaan testiyleisöksi tähän kaikkien aikojen ensimmäiseen IT-Riihi Verkkolähetykseen, testipaikkoja on rajoitetusti.


Verkkolähetykseen osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lähetämme ennakkoilmoittautuneille sähköpostitse ohjeet IT-Riihi Kuopio Verkkolähetykseen osallistumisesta.


Agenda ja ilmoittautumiset: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032354122&culture=fi-FI


Tervetuloa taajuudelle, Sanna

Comments (0)

Skip to main content