Tavataanko Kuopiossa 11.10.2007?


IT-Riihi on tietotekniikan ammattilaisille tarkoitettu ympäri Suomea kiertävä tapahtumasarja, jossa pohdimme yhdessä IT-asiantuntijoiden meiltä toivomia ajankohtaisia aiheita. Puhujina IT-Riihessä toimivat Suomen parhaat kouluttajat ja tietotekniikan osaajat. Kokoonnumme IT-Riihen merkeissä Kuopion Musiikkikeskuksessa torstaina 11.10.2007, klo 8:30 - 13:00 - tule mukaan!

Kuopiossa IT-Riihen teemana on Hallinta. Puhujana tässä tietotekniikan ammattilaisille erittäin tärkeässä aiheessa nähdään hallinnan erityisosaaja Panu Saukko (MVP) ProTrainIT Oy:stä. "Hallintariihessä" käsitellään miten voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti Microsoft-infraan vakiona sisältyviä, ilmaiseksi saatavia tai sopimuksiin kuuluvia hallintavälineitä ympäristön hallinnan helpottamiseen, ohjelmistojen jakeluun, tietoturvapäivitysten automatisointiin ja työasemien asetusten hallintaan. Olemme laatineet IT-Riihtä varten keskikokoisen yrityksen tai organisaation esimerkkiympäristön, jossa käytännönläheisesti tutustutaan miten hallintaa voi helpottaa vähällä vaivalla.


Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Agenda ja ilmoittautumiset: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032351970&culture=fi-FI.


HUOM: IT-Riihi tilaisuuden jälkeen Microsoft Oy Kehittäjä- ja Alustayksikkö järjestää samassa tilassa Web Developer Roadshow -tapahtumaan klo 13:00 - 17:00. Tässä seminaarissa käsitellään mitä uusimmat teknologiat ja ratkaisut tuovat web-sovelluskehityksen ja kokonaisvaltaisen käyttäjäkokemuksen toteutukseen. IT-Riihen osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita myös tähän sovelluskehitysseminaarin erillisen ennakkoilmoittautumisen kautta.
Ohjelma ja ilmoittautuminen Web Developer -tilaisuuteen.


Tapaamisiin, Sanna
Comments (0)

Skip to main content