Sanna & Janne kutsuvat Sinut mukaan IT-Riiheen!


Syksyn myötä Microsoft Oy:n IT-asiantuntijavastaavat, allekirjoittaneet Sanna ja Janne, starttaavat ympäri Suomea verkossa ja maakunnissa nähtävän IT-Riihi -sarjan. IT-Riihi on IT-ammattilaisten tapaamispaikka, jossa pohditaan millä tavoin tietotekniikasta saadaan helpommin hallittavaa, paremmin käyttäjiä palvelevaa ja turvallista. IT-Riihi pidetään yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen syksyn 2007 ja kevään 2008 aikana, ja se ilmestyy tapahtumien jälkeen myös verkko-TV-sarjana katsottavaksi kaikkialla Suomessa 24 tuntia vuorokaudessa.


Sarjan teemana on katsoa miten keskikokoisen yrityksen tai organisaation ympäristöä voidaan muuttaa turvallisemmaksi, luotettavammaksi, paremmin käyttäjiä palvelevaksi, ja erityisesti kuinka ympäristö saadaan sinun kannaltasi helpommin ja vaivattomammin hoidettavaksi. Kaikki ympäri Suomea tallennetut jaksot tulevat katsottavaksi verkkoon syksyn ja kevään aikana, juuri silloin kuin sinä haluat. Puhujina tapahtumassa toimivat Suomen parhaat asiantuntijat ja kouluttajat. IT-Riihen sisältö on teknistä ja suunniteltu erityisesti tietotekniikan asiantuntijoille. IT-Riihen tapahtumat, verkkokokoukset ja verkko-TV-sarja ovat ilmaisia.


Kierrämme syksyn 2007 ja kevään 2008 aikana yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa. IT-Riiheen voit osallistua tulemalla paikanpäälle tapahtumaan tai katsomalla eri paikkakunnilla tehtyjä tallenteita verkossa tapahtuman jälkeen. Ja mikä parasta, syksyn mittaan avaamme myös paikanpäältä tapahtumista live lähetyksen mahdollistaen koko Suomen osallistumiseen IT-Riihi-tapaamisiin ympäri Suomea.


Ensimmäinen IT-Riihi kokoontuu Vaasasssa, Hotelli Best Western Silveriassa 13.9.2007 klo 8:30-13:00. Vaasan IT-Riihen teemana on tutustua ratkaisuihin, joilla voidaan pitää kokouksia ja tapaamisia siten, että vältytään matka-ajoilta ja -kuluilta, tiedetään kuka on paikalla, ja hyödynnetään VoIP:ia olemassa olevan puhelinjärjestelmän rinnalla. Samalla paljastetaan ensi kertaa Suomessa katsottavaksi lopullinen versio uudesta Office Communications Server 2007:sta. Lisäksi katsotaan parhaita käytäntöjä Office 2007:n käyttöönoton teknisestä toteutuksesta, kuinka Intranet voidaan rakentaa päivässä, ja tutustutaan keskeisimpiin asioihin tietotyössä. Asiantuntijoina Vaasassa toimivat Mika Seitsonen ja Heikki Bergius, FC Sovelto Oyj. Ilmoittaudu Vaasan tapahtumaan.


Osoitteesta www.microsoft.fi/itriihi löydät syyskuun lopulla Vaasassa kuvatut tallenteet sekä pystyt seuraamaan IT-Riihi-sarjaa koko tuotantokauden ajan. IT-Riihi-portaalista tulet löytämään myös listan ja ilmoittautumisohjeen tuleviin IT-Riihi-tapahtumiin ja IT-Riihi-verkkokokouksiin. IT-Riihen verkkokokousten kalenteriin pääset myös osoitteesta www.microsoft.fi/verkkokokoukset.


Allekirjoittaneet Sanna ja Janne tulevat jatkossa toimittamaan tätä TechNet Blogia. Voit lähettää meille palautetta, ideoita ja kommentteja joko blogimme kautta tai suoraan sähköpostilla. Hyvä tietotekniikan ammattilainen, tervetuloa mukaamme IT-Riiheen! Nähdään kiertuepaikkakunnilla, kuullaan toisistamme verkkokokouksissa ja vaihdetaan ajatuksia blogissa tai sähköpostilla.


IT-Riihi terveisin,


Sanna Kekäläinen (sanna.kekalainen@microsoft.com)


Janne Pohjala (janne.pohjala@microsoft.com)


IT-asiantuntijavastaavat, Microsoft Oy


Comments (0)

Skip to main content