Lähde mukaan IT-Riiheen Vaasaan 13.9!


IT-Riihi on IT-ammattilaisten tapaaispaikka ja samalla online -sarja, joka tarjoaa ajankohtaista asiaa tietotekniikan asiantuntijoille. IT-Riihi tallennetaan yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen ja tulee katsottavaksi kaikkialla Suomessa 24 tuntia vuorokaudessa. Sarjan teemana on katsoa miten keskikokoisen yrityksen tai organisaation ympäristöä voidaan muuttaa turvallisemmaksi, luotettavammaksi, paremmin käyttäjiä palvelevaksi ja erityisesti kuinka ympäristö saadaan sinun kannaltasi helpommin ja vaivattomammin hoidettavaksi. Kaikki tallennetut jaksot tulevat katsottavaksi verkkoon, juuri silloin kuin haluat. Puhujina tapahtumassa toimivat Suomen parhaat asiantuntijat ja kouluttajat.


 Haluaisimme kutsua sinut mukaan ensimmäiseen IT-Riihen kokoontumiseen ja samalla todistamaan ensimmäistä IT-Riihi sarjan kuvausta:

Torstaina 13.9.2007 klo 8.30-13.00 Vaasassa Hotelli Best Western Silveriassa

13.9.2007 IT-Riihen teemana on tutustua ratkaisuihin, joilla voidaan pitää kokouksia ja tapaamisia siten, että vältytään matka-ajoilta ja -kuluilta, tiedetään kuka on paikalla ja aletaan hyödyntää VoIP:ia olemassa olevan puhelinjärjestelmän rinnalla. Samalla paljastetaan ensi kertaa Suomessa katsottavaksi lopullinen versio uudesta Office Communications Server 2007:sta. Asiantuntijana toimii Mika Seitsonen, FC Sovelto Oyj.

Tämän jälkeen Heikki Bergius, FC Sovelto Oyj kertoo parhaista käytännöistä miten Office 2007 käyttöönoton tekninen toteutus kannattaa tehdä, sekä näyttää kuinka voidaan rakentaa Intranet päivässä. Katsomme yhdessä myös joitain keskeisimpiä asioita tietotyöstä. Sisältö on teknistä ja suunnattu ensisijaisesti tietotekniikan ammattilaisille.

Hyvä tietotekniikan ammattilainen, tervetuloa mukaan IT-Riiheen! Nähdään Vaasassa, jutellaan ja vaihdetaan ajatuksia, kuullaan mitä Mika ja Heikki kertovat ja ollaan kaikki mukana Suomen suurimmassa IT-asiantuntijoiden sarjassa.
 


AGENDA JA ILMOITTAUTUMISET: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032350359&culture=fi-FI.

Comments (1)

Skip to main content