Microsoft SQL Server 2008


4. päivä kesäkuuta 2007 julkistettiin Microsoftin USA:n TechEd 2007 -konferenssissa seuraavan SQL Serverin nimi: Microsoft SQL Server 2008. Samalla julkistettiin ensimmäinen julkinen CTP (Community Technology Preview), joka on ladattavissa osoitteesta https://connect.microsoft.com/SQLServer/content/content.aspx?ContentID=5395.  


 


Lisätietoa tulevasta SQL Server -versiosta löytyy osoitteesta www.microsoft.com/sql/prodinfo/futureversion/default.mspx


 


Yleiskatsaus SQL Server 2008:aan on nähtävissä verkossa: SQL Server 2008 Overview: On-demand webcast (200 level). Esitys on tallennettu 4.6.2007 TechEd 2007 -konfferenssissa. Muita esityksiä TechEdistä löytyy osoitteesta http://www.microsoft.com/events/series/teched07.aspx?tab=webcasts&id=19743


 


Hyvää luettavaa on myös SQL Server 2008 Product Overview: Whitepaper.


 


TechEdissä julkistettiin myös, että Microsoft on hankkinut näyttävää visualisointiteknologiaa Dundas Data Visualization Inc.  -nimiseltä (www.dundas.com) yritykseltä. Muutama viikko aikaisemmin Microsoft Business Intelligence -konfferenssissa julkistettiin, että  SoftArtisans-yritykseltä (http://www.softartisans.com/) on ostettu OfficeWriter-teknologia, joka mahdollistaa SQL Server -raportointiominaisuuksien käytön suoraan Excelistä ja Wordistä.

Comments (0)

Skip to main content