Biz Talk Server 2006 RC2 beeta saatavilla


BizTalk Serverin viides suurempi versio on merkittävä edistysaskel BizTalk Server -käyttäjille. R2-versiossa on lukuisia parannuksia, jotka voidaan jakaa kolmen teeman alle:

-


EDI


Natiivi tuki yleismaailmallisille EDI ja AS2 -protokollille mahdollistaa rikkaamman integraation ja hallinnan. EDI-adapteri sisältyy BizTalk Serveriin ja mahdollistaa viestien lähtettämisen ja vastaanottamisen käyttäen X12 ja EDIFACT -käytäntöjä.


-


RFID


BizTalk Server 2006 R2 on Microsoftin ratkaisu RFID-toteutuksiin. Se sisältää monipuoliset ominaisuudet tiedon, laitteiden ja tapahtumien hallintaan sekä avoimen ohjelmointirajapinnan älykkäiden, räätälöityjen ratkaisujen toteuttamiseen.


-


Alustan linjaus


BizTalk Server 2006 R2:n ominaisuudet ovat linjassa hiljattain julkistuettujen 2007 Microsoft Office systemin ja Windows Vistan kanssa, mukaanlukien merkittävät .NET Framework 3.0 -teknologiat, kuten WF ja WCF. Muissa järjestelmissä olevaan tietoon on entistä helpompi pääsy ja Office-sovellukset voidaan liittää kätevästi esimerkiksi osaksi integrointi- tai toimitusketjuprosessia (mm. SharePoint Server, InfoPath ja Dynamics).


URL>> http://connect.microsoft.com/site/sitehome.aspx?SiteID=65

Comments (0)

Skip to main content