Internet Explorer 7 toimitetaan automaattisten päivitysten kautta


Jotta asiakkaat voisivat suojata tietokoneensa entistä paremmin ja pitää ne paremmin ajan tasalla, Microsoft toimittaa Internet Explorer 7 -ohjelmiston tärkeänä päivityksenä automaattisten päivitysten kautta sekä Windows Update- että Microsoft Update -sivustojen kautta. Internet Explorer 7 -päivitykseen ovat oikeutettuja aitojen Windows XP SP2-, Windows XP 64-bit Edition- ja Windows Server 2003 SP1 -käyttöjärjestelmien käyttäjät.


 


Tämä asiakirja sisältää päivitysprosessin kuvauksen sekä ohjeet, joita noudattamalla IT-järjestelmänvalvojat voivat estää Internet Explorer 7 -päivityksen asentamisen organisaation tietokoneisiin automaattisten päivitysten kautta.


 


Asiakkaat, jotka haluavat estää Internet Explorer 7 -päivityksen asentamisen organisaation tietokoneisiin, tulisi suorittaa estotoiminnot tämän ilmoituksen lopussa olevaan päivämäärään mennessä.  Internet Explorer 7 toimittaminen automaattisten päivitysten kautta alkaa hitaasti ja toimituksen suorittaminen kestää useita kuukausia. Asiakkaat voivat saada kehotuksen päivittää ohjelmistonsa Internet Explorer 7 -versioon milloin tahansa seuraavien kuukausien aikana. Microsoft tulee lisäämään tietoa tähän ilmoitukseen tulevaisuudessa.


 


Automaattinen päivitysprosessi


Automaattinen päivitysprosessi sisältää ilmoituksen siitä, että päivitys on saatavilla, ja antaa käyttäjille mahdollisuuden valita, asennetaanko Internet Explorer 7 vai ei. Vaiheet esitetään jäljempänä, ja tämän sivun alaosassa on vaiheista näyttökuvia.


 


Automaattinen päivitystoiminto ilmoittaa Internet Explorer 7:stä vain käyttäjille, joilla on paikallinen järjestelmänvalvojan tili. Päivitystoiminto ilmoittaa kaikille käyttäjille (myös käyttäjille, jotka ovat määrittäneet päivitysten automaattisen lataamisen ja asentamisen), kun Internet Explorer 7 on ladattu ja on valmiina asennettavaksi. Ilmoitusta ei näytetä eikä asennusprosessi ala, ennen kuin paikallinen järjestelmänvalvoja kirjautuu tietokoneeseen. Käyttäjät, jotka eivät ole paikallisia järjestelmänvalvojia, eivät saa kehotusta asentaa päivitystä, vaan he jatkavat tietokoneisiinsa asennetun Internet Explorer 6:n käyttämistä.


 


Kun käyttäjä napsauttaa automaattisten päivitysten ilmoitusta, näkyviin tulee Tervetuloa-näyttö, joka sisältää tietoja Internet Explorer 7:n tärkeimmistä ominaisuuksista sekä kolme vaihtoehtoa: Asenna, Älä asenna ja Kysy myöhemmin.


Jos käyttäjä valitsee Asenna-vaihtoehdon: Asennusprosessi alkaa. Windowsin aitous tarkistetaan, ja tietokone käynnistetään uudelleen. Internet Explorer 7:n asentaminen ei ohita käyttäjän oletusselainasetusta, ja käyttäjän kotisivu, suosikit, etsintäasetukset ja yhteensopivat työkalurivit siirretään uuteen versioon. Uusia ominaisuuksia ja muutoksia esittelevä esittely käynnistyy käyttäjän käynnistäessä Internet Explorer 7 ensimmäisen kerran.Jos käyttäjä valitsee Älä asenna -vaihtoehdon: Kehotusta asentaa ei näytetä uudelleen, mutta tietokoneiden paikalliset järjestelmänvalvojat voivat milloin tahansa asentaa Internet Explorer 7:n valinnaisena päivityksenä Windows Update- ja Microsoft Update -sivustoista tai Microsoft Download Centeristä.Jos käyttäjä valitsee Kysy myöhemmin: Asennus ei jatku, mutta automaattinen päivitystoiminto toistaa saman ilmoitusprosessin (ilmoitus ja Tervetuloa-näyttö) noin 24 tunnin kuluessa.


Internet Explorer 7 korvaa käyttäjän tietokoneen sisältämän Internet Explorer 6:n. Internet Explorer 6:n voi kuitenkin palauttaa käyttöön poistamalla Internet Explorer 7 asennuksen Windowsin Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -toiminnon avulla.


Huomautus   Jos käyttäjä on asentanut Internet Explorer 7:n ja poistaa asennuksen myöhemmin, automaattisissa päivityksissä ehdotetaan uudelleen Internet Explorer 7:n asentamista koneeseen yllä kuvatun prosessin tavoin, jotta kone saataisiin taas ajan tasalle. Tässä tapauksessa käyttäjän tarvitsee vain valita Älä asenna -vaihtoehto Tervetuloa-näytössä. Internet Explorer 7:ää ei enää esitetä automaattisissa päivityksissä.


 


 


Automaattisen asentamisen estäminen


Microsoft suosittelee, että automaattisia päivityksiä käyttävät organisaatiot, jotka eivät halua sallia Internet Explorer 7:n asentamista työntekijöidensä tietokoneisiin automaattisesti, estävät asentamisen noudattamalla yhtä tai useaa seuraavista vaiheista:
1.


Lataa ja ota käyttöön Internet Explorer 7:n asennuksenestotyökalut. Vanhenemattomat asennuksenestotyökalut (Blocker Toolkit, ladattavissa Microsoft Download Centeristä) sisältävät ryhmäkäytäntömallin ja komentosarjan sellaisen rekisteriavaimen määrittämistä varten, joka estää Internet Explorer 7:n asentamisen sekä automaattisesti että Windows Update- tai Microsoft Update -sivustosta ladattavana tärkeänä päivityksenä. (Huomautus: Asennuksenestotyökalut eivät estä paikallisia järjestelmänvalvojia asentamasta Internet Explorer 7:ää manuaalisesti esimerkiksi ulkoiselta tietovälineeltä tai Microsoft Download Centeristä.) Saatavissa on myös asennuksenestotyökalu Blocker Toolkit: Frequently Asked Questions.


2.


Ota käyttöön päivitysten hallintaratkaisu, jonka avulla voit hallita verkkosi tietokoneisiin asennettavia päivityksiä. Microsoftin päivitysten hallintatuotteita ovat ilmainen Windows Server Update Services (WSUS) ja monipuolisemmat ominaisuudet sisältävä Systems Management Server 2003 (SMS). Päivitysten hallintaratkaisua käyttävien IT-järjestelmänvalvojien tulee hallita Internet Explorer 7:n jakelua asennuksenestotyökalujen sijasta hallintaratkaisun ominaisuuksien avulla. Tarkat tiedot WSUS- ja SMS-käyttäjille on tämän ilmoituksen lopussa.


3.


Poista käyttäjiltä mahdollisuus toimia tietokoneidensa paikallisina järjestelmänvalvojina. Käyttäjät, jotka eivät ole paikallisia järjestelmänvalvojia, eivät saa päivitystä automaattisesti, ja heiltä voidaan evätä oikeus asentaa Internet Explorer 7 (tai mikä tahansa muu sovellus) manuaalisesti. (Napsauttamalla tätä saat lisätietoja käyttäjätilien hallinnasta.)


4.


Kehota käyttäjiä hylkäämään Internet Explorer 7 -asennus, kun automaattinen päivitystoiminto ilmoittaa sen olevan valmiina. Jos mikään edellisistä tavoista ei ole mahdollinen organisaatiossasi, kehota käyttäjiä valitsemaan Älä asenna -vaihtoehto Internet Explorer 7:n Tervetuloa-näytössä. Ilmoituksesta ei aiheudu käyttäjille toimia, ja kaikki käyttäjät voivat valita, että päivitystä ei asenneta.


Muita Internet Explorer 7 -resursseja, kuten Readiness Toolkit, tekninen yleiskatsaus, yksityiskohtaiset ominaisuustiedot sekä Internet Explorer 7:n beeta 3 -versio, voi ladata tuotesivustosta.


 


Internet Explorer 7 toimittamisen valmistelun päivämäärät


Asiakkaat, jotka haluavat estää Internet Explorer 7 -päivityksen asentamisen organisaation tietokoneisiin, tulisi suorittaa estotoiminnot alla olevaan päivämäärään mennessä.  Päivämäärät pätevät Internet Explorer 7:n asentamiseen automaattisten päivitysten avulla, Windows Update - ja Microsoft Update -sivustojen sekä WSUS:n ja SMS:n kautta.


 IE7 kieliversiot


Internet Explorer 7 toimittamisen päivämäärät


englanti


1.11.2006


saksa, ranska, espanja, suomi, portugali (Brasilia), arabia


15.11.2006


italia, hollanti, venäjä, ruotsi, tanska, norja, puola, heprea


1.1.2007


turkki, portugali, tsekki, unkari, ELL


22.1.2007


japani, korea, kiina (yksinkertainen ja perinteinen)


kalenterivuoden 2007 2. neljännes


 


 


 


Yritysten päivitysten hallintaratkaisuihin liittyvät tiedot


Internet Explorer 7 toimitetaan Microsoft Systems Management Server - ja Microsoft Windows Server Update Services -palveluiden kautta. Erityisesti Windows Server Update Services -palvelun kautta toimitettavaan Internet Explorer 7:ään liittyvää tietoa on täällä.


 


 


Aiheeseen liittyviä linkkejä

Windows Update, Microsoft Update, and Automatic Updates for IT Professionals


 


Internet Explorer 7 -resurssit
Ladattava Internet Explorer 7:n Blocker Toolkit -työkaluInternet Explorer 7 Blocker Toolkit FAQInternet Explorerin tuotesivustoInternet Explorer Developer CenterReadiness Toolkit kehittäjiä, testaajia ja muita IT-asiantuntijoita vartenMicrosoft Application Compatibility Toolkit (ACT) V5.0

Comments (1)

  1. kaukopekkala@hotmail.com says:

    kirjaus sisäälä?

Skip to main content