Strategiakatsaus: Ydininfrastruktuurin optimoiminen: hallitse monimutkaisuus, saavuta joustavuus, suojaa tietoja ja hallitse käyttöä


Liity Bob Kellyn seuraan, kun hän käsittelee dynaamisten järjestelmien ohjelmaa (Dynamic Systems Initiative eli DSI). Se on Microsoftin pitkän aikavälin strategia, joka yhdistää mallipohjaisen lähestymistavan täydelliseen integroituun joukkoon tekniikkaratkaisuja, minkä ansiosta IT-organisaatio pystyy hallitsemaan monimutkaisuutta ja saavuttamaan joustavuuden. Kelly antaa myös perustietoja Microsoftin kattavasta valikoimasta tietoturva- ja käyttöratkaisuja, jotka on suunniteltu auttamaan IT-organisaatiota suojautumaan uhkia vastaan sekä suojaamaan tiedot ja hallitsemaan käyttöä koko yrityksessä.


 


URL>> http://www.microsoft.com/emea/itsshowtime/sessionh.aspx?videoid=220

Comments (0)

Skip to main content