Viikottaiset webcast-lähetykset alkaneet – liity joukkoon!


Tavoitteessamme auttaa sinua saamaan ajankohtaista tietoa helposti sekä suoraan työpöytäsi ääreen, olemme aloittaneet viikottaiset SUOMENKIELISET webcast-lähetykset. Lähetys on joka keskiviikko klo 15.00 alkaen (pyhäpäiviä lukuunottamatta). 45 minuuttia kestävissä webcasteissa syvennytään tekniikan asiantuntijan näkökulmasta arkkitehtuuriin, tietoturvaan, työasema- ja palvelintuotteisiin sekä muihin ajankohtaisiin kysymyksiin.


Lähetykset käydään vuorovaikutteisesti Microsoftin Live Meetingin kautta ja sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Mikäli et pääse osallistumaan live-webcastiin, kaikki löytyvät nauhoitettuna myöhempää käyttöä varten.


Tutustu tulossa olevien webcastien sisältöön ja lue osallistumiseen liittyvät ohjeet http://www.microsoft.com/finland/TechNet/webcasts/default.mspx


Ilmoittaudu www.microsoft.fi/events


 


 

Comments (0)

Skip to main content