Osallistu syyskuun tietoturva-webcastiin, puhujana Kimmo Bergius Microsoftilta


Keskiviikkona 13.9. klo 15.00 alkaen.


Esitys käydään Microsoft Livemeetingin kautta.


Mikäli koneessasi ei ole Microsoft Livemeeting client asennettuna tai olet sen suhteen epävarma, voit milloin tahansa ennen webcastia klikata alla olevaa linkkiä ja tarkistaa asian. Linkki on aktiivinen heti, kun olet sen sähköpostissa saanut. Jos Livemeeting ei ole asennettuna, järjestelmä huomauttaa siitä. Asennus kannattaa tehdä saman tien, sillä se kestää vain pari minuuttia.


Ollessasi osallistumassa webcastiin lähetyspäivänä, klikkaa linkkiä. Tarkista, että PC:n äänet ovat päällä ja odota lähetyksen alkamista. Mikäli haluat esitettävät kalvot näkyviin koko ruudun suuruisina, paina F5. Voit palata alkuperäiseen näkymään samalla komennolla. Jos haluat esittää kysymyksiä esittäjälle reaaliaikaisesti, voit kirjoittaa niitä näyttöruudun oikeassa alalaidassa olevaan kenttään.


https://www.livemeeting.com/cc/microsoft/join?id=Tietoturva09&role=attend&pw=Tietoturva09


Loppuvuoden muut tietoturva-webcastit:


11.10 klo 15


15.11 klo 15


13.12 klo 15

Comments (0)

Skip to main content