Microsoft Public Sector Developer Conference – Oct 27, 2009


I wanted to post the following developer events, refer to the details below:

image

About the Conference on October 27, 2009

We invite you to join us for a day of developer-oriented technical sessions, featuring the Microsoft Visual Studio Team System, .NET Framework, .NET Services Service Bus, Silverlight 3 and Internet Explorer 8. These exciting technologies enable entirely new types of applications to be built in record time. Learn how Microsoft Visual Studio Team System (VSTS) helps software development teams deliver complex software solutions more successfully.  The Microsoft Visual Studio Team System platform provides software development lifecycle tools aimed at enforcing best practices for the roles performed by team members – project managers, architects, developers, database professionals, and testers.  The presentation on VSTS will provide an insight in to VSTS as an integration platform that improves communication and collaboration between team members throughout the entire development process. 

Who Should Attend

Developers, Architects, Web Designers and technical managers who wish to get an early look at the next advancement in Software Development. 

The Agenda

Please note: Breakfast and lunch will not be provided during this event.

Time

Session

Duration

Presenter

8:30 – 9:00

Registration

   

9:00 – 10:30

Application Lifecycle Management (ALM) with Visual Studio Team System (VSTS)

90 minutes

Piyush Saggi

10:30 – 10:45

Break

15 minutes

 

10:45 – 11:30

Architecting Application Security using .NET and Active Directory

45 minutes

Modularis

11:30 – 12:30

Developing and Integrating Solutions with the .Net Service Bus

60 minutes

Joel Reyes

12:30 – 1:30

Lunch Break – Attendees will be on their own for lunch

60 minutes

 

1:30 – 2:45

What is New in Silverlight 3?

75 minutes

Pat Weikle

2:45 – 4:00

Enhancing User Experience with Internet Explorer 8

75 minutes

Joel Reyes

Event Date: October 27, 2009

Event Time: 09:00 – 16:00

Event Location:
Hilton Harrisburg
One North Second Street
Harrisburg, PA 17101
(717) 233-6000

REGISTER TODAY!

Click the link above OR call 1-877-673-8368


Comments (0)

Skip to main content