Gratis seminarer gør det nemmere at tage afsked med Windows Server 2003


Windows Server 2003 har gennem mere end ti år været den foretrukne serverløsning verden over – men nu står den nye generation klar til at tage over i form af Windows Server 2012. Til efteråret afholder Microsoft og vore partnere en række gratis seminarer, der gør det nemt at få overblik over, hvordan I helt præcis griber udskiftningen an.

Selv de stolteste træer i skoven falder en dag, og Windows Server 2003 er stadig grundstammen i rigtig mange virksomheders IT-infrastruktur – måske også i jeres?

Men nu er tiden inde til, at Windows Server 2003 bliver afløst af den næste generation. Supporten på Windows Server 2003 udløber i 14. juli 2015, så du skal snart i gang med at planlægge udskiftningen. Kun på den måde sikrer du stabil drift, en smidig overgang og hurtig adgang til de nye muligheder i Windows Server 2012, som vil revolutionere jeres rutiner, styrke den daglige produktivitet og øge jeres konkurrenceevne.

 

Gratis seminarer til efteråret letter planlægningen

Det kan se ud som en stor opgave at skifte server, men det handler om at bryde den ned i overkommelige stykker. Præcis, som når du fælder træer; få overblik, tænk på sikkerheden og husk at begynde i den rigtige ende.

Jeres nuværende server er vital for driften i jeres virksomhed. Derfor kan alting ikke ske på én gang, når I opgraderer til næste generation. Fra efteråret vil Microsoft og vore partnere afholde en række gratis seminarer, som giver en grundig gennemgang af processen og en plan, der gør det nemt at håndtere overgangen.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og reserver en af følgende dage: 18. september, 6. november eller 11. december til gratis seminar. Målgruppen er driftsansvarlige. Nærmere information og tilmeldingslink i næste nyhedsbrev.

Hvorfor skifte til Windows Server 2012?

Windows Server 2012 er skabt til fysiske servere med flere processorer og er dermed den naturlige afløser for Windows Server 2003. Windows Server 2012 giver dig:

  • Billigere og mere stabil drift
  • Bedre overblik og nemmere administration
  • Strømbesparelser og sikkerhed mod nedetid
  • Elastisk datacenter og effektiv virtualisering
  • Opgradering til nye 64 bit applikationer

Hen over sommeren vil der komme mange flere informationer om, hvor og hvornår de enkelte seminarar bliver afholdt. Men har I en eller flere Windows Server 2003-installationer i drift, er det allerede nu en god idé at begynde at overveje, hvordan I kommer videre.

De fleste danske Microsoft-partnere kan hjælpe med at migrere til det nye serversystem eller vurdere, i hvilket omfang der er behov for at flytte noget som helst. For erfaringen viser, at en del ældre servere blot står og snurrer uden egentlig at løse kritiske opgaver. Så har din virksomhed en eller flere Windows Server 2003-installationer, kan I måske ganske enkelt slukke for nogle af dem. Men under alle omstændigheder er det vigtigt at få det afklaret inden juli 2015.

Læs mere om, hvordan du kommer videre fra Windows Server 2003 her.

Comments (0)

Skip to main content