Office – nu også til iPad®


Af John Wiberg, Product Marketing Manager Office 365, John.Wiberg@microsoft.com

Når vi lancerer Office til iPad skyldes det vores vision om, at Office og Office 365 er for alle virksomheder – uanset størrelse og branche, og uanset eksisterende systemer og pc’er. Vores grundpræmis er, at brugere lever i en ’Mobile First, Cloud First’-verden, som vi ønsker at understøtte, uanset hvilke mobile enheder, de anvender i deres arbejde.

Mobile First er en erkendelse af, at vi lever i en mobil æra, hvor vi som medarbejdere skal kunne være produktive på tværs af lokationer og enheder. De fleste medarbejdere er i dag udstyret med en bærbar pc, en tablet og/eller en smartphone, så vi både kan være på farten, være forbundne med hinanden og være produktive på samme tid fremfor at være låst ved skrivebordet fra 9-5.

Cloud First referer til, at vores mobile adfærd stiller krav til, at vi ikke er begrænsede i adgangen til informationer, data, tjenester og applikationer, så vi kan være produktive på tværs af vores mobile enheder. Denne udfordring løses ved hjælpe af skyen, som lagrer vores data, dokumenter, billeder, kontakter mv. Skyen – eller cloud’en – lagrer ligeledes vores forretningsapplikationer og tjenester, så medarbejderne kan gøre brug af dem, uanset hvor de befinder sig. 

Office til iPad giver vores brugere mulighed for at bruge Office på endnu en mobil enhed og platform med en skræddersyet Office-pakke tilgængelig som apps, der er fuldt optimerede til de brugerscenarier, som iPad’en lægger op til. Office til iPad tilbyder touch-optimerede udgaver af Word, Excel og PowerPoint, så man kan redigere og registrere ændringer i sine dokumenter på farten. Samtidig kommer de eksisterende Office-apps til iPad, herunder OneNote, OneDrive og OWA (Outlook Web App), så vores brugere nu kan få den fulde Office-oplevelse – som man kender den fra en pc eller Mac.

Hvis din virksomhed allerede har et abonnement på Office 365, kan dette abonnement også anvendes på iPad. Dette gælder både Office 365 Small Business Premium, Office 365 Midsize Business, Office 365 E3 og E4 (Enterprise og Government), Office 365 Education A3 og A4, Office 365 ProPlus og Office 365 University.

Oplev Office til iPad i denne video, og læs mere om Office 365 til virksomheder her.

Comments (0)

Skip to main content