Få 1TB lagerplads med OneDrive for Business


Af Aaren Ekelund, divisionschef for Office, aaren.ekelund@microsoft.com

OneDrive for Business er efterfølgeren til SkyDrive Pro og giver nem og billig lagring i skyen for virksomheder, der benytter Office 365 eller SharePoint Online. Fra d. 28. april indeholder OneDrive nye fordele for erhvervskunder.

OneDrive Business giver nem adgang til lagrede dokumenter og deling af dem i skyen. Vi udvider nu lagringskapaciteten fra 25GB til 1TB per bruger i OneDrive for Business. Er man allerede Office 365 ProPlus-bruger, modtager man automatisk opgraderingen til 1TB lagring som en naturlig del af abonnementet. Derudover tilbyder vi nu erhvervskunder hjælp med at migrere data fra eksisterende løsninger til OneDrive for Business.

Til OneDrive Business hører en forretningsapplikation, så man nemt kan tilgå lagrede dokumenter på farten. Via app’en kan man redigere dokumenter via Office Web Apps og dele dem med andre i skyen fra sin Windows 8 pc, tablet eller Windows Phone. App’en giver ligeledes overblik over dokumenter, billeder og videoer.

Med kombinationen af OneDrive for Business og Office 365 tilbyder vi en moderne løsning, der giver erhvervskunder endnu større mobilitet og mulighed for at være produktiv både ved skrivebordet og på farten. Med udvidelsen af OneDrive for Business stiller vi ikke blot en moderne lagringsløsning til rådighed, men tilbyder brugere adgang til cloud-baserede værktøjer, der styrker virksomhedernes samarbejde, kommunikation og produktivitet.

Sikkerheden i OneDrive for Business, herunder i forretningsapp’en, er på ligefod med andre produktivitetsværktøjer i skyen, såsom Office 365 og SharePoint.

Læs mere om det nye OneDrive for Business på the Office blog.

Comments (0)

Skip to main content