Nye Dynamics-værktøjer optimerer marketingkampagner, kundeservice og udnytter sociale medier


Af Alexander Schadow, Business Group Lead, Microsoft Dynamics

Tænk hvis vi kunne nå vores kunder bedre gennem mere målrettede markedsføringskampagner, yde bedre kundeservice ved at møde kunderne hurtigt og effektivt på de sociale platforme, og samtidig forstå vores kunders reaktioner på produkter og brands ved at lytte. Nye værktøjer fra Dynamics CRM gør dette muligt.  

Over tre fjerdedele i marketingindustrien mener, at marketingstrategi- og taktik har ændret sig mere i løbet af de sidste to år end de sidste 50 år. Og over halvdelen af CMO’er (Chief Marketing Officers) føler sig uforberedte på denne forandring. Ændringen i markedet skyldes i høj grad fremtoget af sociale netværk og mobilitet, som ændrer spillereglerne for virksomheders muligheder for at kommunikere med kunder og omvendt.

Derfor lancerer vi helt nye værktøjer til Microsoft Dynamics CRM i andet kvartal af 2014: Opdateringen har fokus på tre vigtige områder, som skal hjælpe marketing- og salgsafdelinger til bedre at målrette sine kampagner, levere fantastiske kundeoplevelser og ikke mindst lytte til kundernes respons:

  1. Microsoft Dynamics Marketing – indeholder nye værktøjer til marketing automation, som giver dig mulighed for at engagere dine kunder med de rette budskaber baseret på den indsigt, du får ud fra stærke adfærds- og marketinganalyseværktøjer. Der er også nye værktøjer til nemt og hurtigt at lave nye kampagner til at engagere kunderne på tværs af kanaler samt nye muligheder for lead management og lead scoring.
  2. Personlig kundeservice -  for at kunne reagere hurtigt og effektivt på kundehenvendelser lancerer vi Unified Service Desk, et redskab hvormed kundeservicecentre kan håndtere flere forespørgsler på én gang. Desuden er Unified Service Desk integreret med andre sociale kanaler, som Facebook, Twitter, Skype og Lync, så man kan kommunikere med kunder på flere platforme.
  3. Social lytning – bliver nu tilgængelig i form af Microsoft Social Listening. Det giver virksomhederne mulighed for at opdage og forstå deres kunders reaktioner på produkter, deres brands og mulighed for at overvåge konkurrencesituationen. Som noget helt nyt er dette værktøj gratis for brugere af Microsoft Dynamics CRM Online for virksomheder med mere end 10 brugere og kan tilkøbes On Premise-versionen.

Det er vores oplevelse, at virksomheder efterspørger løsninger, som giver dyb indsigt i og forståelse for markedets mekanismer, så de kan levere fantastiske kundeoplevelser. Dynamics CRM opdateringen demokratiserer social lytning i organisationen, tilføjer nye kampagneværktøjer og skaber fundamentet for optimale kundeserviceoplevelser.

Volvo og Pandora optimerer marketing og salg med CRM

Hos Volvo bruger man Dynamics CRM til at optimere og skræddersy markedsføring til kunderne:

“Marketing er i konstant forandring, og vi har brug for forretningsløsninger, som hjælper os øge omsætningen, mens vi holder omkostninger nede. Marketingindsatsen hos Volvo kræver engagement og kontakt med vores kunder samtidig med, at vi leverer tekniske løsninger, som giver indsigt og støtter forhandlerne i salgsprocessen,” siger John Johnston, direktør for Digital Marketing hos Volvo. Han fortsætter:

“Vi anvender Microsoft Dynamics til bedre at optimere marketing og salgsprocesser samt øge salgsmuligheder og interaktioner med kunder. Faktum er, at vi med Microsoft Dynamics CRM nu kan identificere salg til kundeemner 25 procent hurtigere og rapportere om kampagneresultater og afkast i realtid.

Smykkegiganten Pandora anvender i USA Microsoft Dynamics CRM til at optimere marketingindsatsen og give 360-graders overblik over alle kunder. Kundeservice, salg og marketing har indsigt i og deler informationer til optimering af alle kundeinteraktioner. Se mere om Pandoras løsning og andre kundehistorier i videoerne på denne side.

Læs mere om den nye version af Microsoft Dynamics CRM, som bliver tilgængelig i andet kvartal 2014, på vores internationale CRM blog.


Comments (0)

Skip to main content