Ny SCSM erfa-gruppe for it-beslutningstagere


Vær med fra start, når Coretech, Microsoft og solvo it slår dørene op for en helt ny erfa-gruppe om Microsoft System Center Service Manager (SCSM). Du får inputs til at øge forretningsværdien i din SCSM-løsning, og hører om de sidste nye trends fra oplægsholdere, der brænder for produktet. Du får også mulighed for at udveksle erfaringer om SCSM med andre it-folk, der allerede bruger SCSM - eller overvejer at gøre det.

Gruppen giver dig ny viden om SCSM
Formålet med erfa-gruppen er at udbrede viden om SCSM og sikre, at produktet gør mest mulig gavn i praksis. Det faglige program vil veksle mellem relevante oplæg om SCSM og diskussioner af praktiske erfaringer og udfordringer med produktet. Aktuelle fokusområder kunne blandt andet være Asset Management, Knowledge Management, automatisering, tredjepartsprodukter samt erfaringsoplæg.

Du påvirker selv gruppens form og indhold
Du bidrager selv til at sætte rammen for gruppen på det konstituerende gruppemøde den 13. marts 2014. For at sikre, at alle deltagere får taletid, vil der maksimalt være 20 personer i gruppen. Ved mere end 20 tilmeldinger, etablerer vi flere sideordnede grupper, der fungerer på samme præmisser. Der vil fremover være tre halvdags møder i gruppen om året. De vil blive holdt på både Sjælland og i Jylland.

Har du spørgsmål til gruppen?
Kontakt gerne Marie Büchert fra solvo it på tlf. 70 20 55 90 eller mb@solvoit.com.

Det er gratis at deltage.

Læs mere og tilmeld dig her.

Comments (0)

Skip to main content