Dansk Supermarked styrker forretningen med tablets


Hos Dansk Supermarked fremmer man engagement fra cheferne, ved at udstyre dem med Windows 8 tablets og dermed frigøre dem fra kontorene. I stedet for at sidde bag skrivebordene er cheferne nu synlige på gulvet og i daglig dialog med både medarbejdere og kunder. Tablets reducerer ligeledes Dansk Supermarkeds papirbaserede arbejdsgange og mindsker dermed administration. Læs mere om Dansk Supermarked og andre danske virksomheders brug af tablets i HPs hvidbog, som også beskriver fordele ved Windows 8 tablets til forretningsbrug. Hvidbogen beskriver ligeledes, hvordan virksomheder kan få direkte adgang til egne forretningsapplikationer og standardprogrammer i tablets, der både øger mobilitet og frihed. Læs hvidbogen her

Comments (0)

Skip to main content