Nye Windows 8.1 forretningsapps og ultrabooks til at kickstarte året


Af Louise Harders, produktchef for Windows

I dette nummer af Essens sætter vi fokus på forretningsapps til Windows 8.1 pc’er, tablets og smartphones, som kan styrke præsentation, kommunikation og samarbejde i din virksomhed i det nye år. Apps’ene er især velegnede til medarbejderne, der arbejder på farten. Derudover kan du opleve den nyeste Windows 8.1 ultrabook fra Lenovo, tablet fra ASUS og arbejds-pc fra Dell, som er både elegante, lette og multifunktionelle. Alle enheder er ideelle til mobile medarbejdere og besidder særlige funktioner til erhvervsbrug.  

Forretningsapps

Office Remote: Din telefon som fjernbetjening

Du kan nu bruge din Windows Phone som fjernbetjening til Microsoft Office med Office Remote app’en. Særligt til præsentationer er det bekvemt at kunne gå rundt i lokalet og betjene Word, Excel og PowerPoint via den berøringsfølsomme smartphone, mens præsentationer og applikationer vises fra en skærm eller din pc. Du får således frihed til at vise netop de dokumenter, du ønsker, og springe mellem applikationer, mens du går rundt og holder fokus på dit publikum.

Office Remote kan downloades fra Windows Store og virker på Windows Phone. Læs mere om Office Remote her.

Yammer apps: Mobil multitasking uanset hvor du er

Samarbejdstjenesten Yammer byder nu på nye og opdaterede forretningsapps, der gør det nemt at være produktiv, uanset hvor i verden, du befinder dig. Apps’ene har fået nyt design og funktioner og virker på tværs af Windows Phone, Windows 8, iOS og Android platforme. Til Windows Phone har man nu direkte adgang til sin Yammer-inbox og nye søgemuligheder, så man kan følge med i de vigtigste samtaler på Yammer samt finde de rette grupper på farten. På Windows 8 tablets kan du deltage aktivt i grupper, du bliver adviseret om nye beskeder, og du kan køre Yammer-app’en i den ene side af tabletten, mens du arbejder sideløbende fra andre applikationer.

Yammer-app’en til iPhone, iPad og Android-enheder har ligeledes fået nyt design, der gør app’en mere brugervenlig og funktionsdygtig.

Yammer apps er gratis og kan hentes fra de forskellige Stores. Læs mere her.

Lync app: kontrollér dit møde på farten direkte i app’en

Så er vi klar med Lync-app’en i en ny og opdateret version, som indeholder nye funktioner. Man kan eksempelvis tage styringen over deling af applikationer og skærm under et Lync-møde, der foregår i Windows 8.1-app’en. Og du kan køre flere applikationer sideløbende, så du har visning af Lync-mødet samtidig med en anden applikation. Notifikationer og invitationer dukker nu op på startskærmen, som kan tilgås i låst tilstand. Sidst men ikke mindst kan man nu søge efter nye kontakter direkte i Lync-app’en.

Lync-app’en er gratis og tilgængelig fra Windows Store og kan anvendes på tablets, pc’er og Windows Phones. Læs mere om Lync-app’en her.

Tablet pc’er

Lenovo ThinkPad Yoga: Den superfleksible ultrabook

Lenovos nye Windows 8.1 ultrabook er en tablet og pc i én og samme enhed, hvilket giver stor fleksibilitet til virksomhedsbrug. Den har en elegant 12,5" skærm og kan rotere 360 grader og indstilles til fire forskellige brugsscenarier: Laptop, tablet, telt og stående. ThinkPad Yoga besidder stadig den legendariske robusthed og indeholder nye egenskaber, der er særlig egnet til erhvervsbrug, bl.a. øget sikkerhed. Lenovo ThinkPad Yoga er tilgængelig i Danmark, og vejl. startpris er 5.580 kr. Læs mere om ultrabook’en her.

ASUS Transformer Book T100: En af de letteste tablets på markedet

ASUS’ nye Transformer Book er en fuldt udstyret Windows 8.1 tablet og bærbar pc i én. Bag en 10" multitouch-skærm med IPS-teknologi sidder en Intel® Atom™-processor og en 64 GB SSD. ASUS Transformer Book T100 er en af de letteste 10"-tablets i verden, hvilket gør den både elegant, fleksibel og ultramobil. ASUS Transformer Book T100 er tilgængelig i danske butikker til en vejl. pris på 6.499 kr. Læs mere om specifikationer og tilgængelighed her.

Dell Precision M3800: Elegant laptop, der forener mobilitet og professionel ydeevne

Dells nye Windows 8.1 pc er en kraftfuld arbejdsstation, som både er tynd og let og har en smuk 15” multi-touch skærm med ekstrem høj opløsning. Pc’en er udstyret med kraftfuld hardware og Intel® Core™ i7 processorer, der forener høj ydeevne med mobilitet. Den er særlig velegnet som mobil arbejds-pc, der let kan tages med på farten, da brugeren har nem adgang til applikationer hvor som helst og når som helst. Dell Precision M3800 har enormt stærk ydeevne og er tilgængelig i danske butikker til en vejl. startpris på 10.316 kr. Læs mere her

Comments (0)

Skip to main content