Kom til Dynamics-konference i Atlanta


Convergence i Atlanta finder sted blot tre måneder efter, at den europæiske Convergence-konference er løbet af stablen i Barcelona. Her var 100 danske kunder, partnere og analytikere samlet for at vidensdele og blive inspireret af cases om, hvordan man optimerer sin forretning.  Convergence i Atlanta vil gå i dybden med nyhederne, der blev præsenteret i Barcelona, og desuden byde på nyheder, som næste version af Dynamics AX og innovative kundecases.

De største nyheder du kan forvente uddybet på Convergence i Atlanta er:

Tilgængeligheden af Microsoft CRM 2013, der indeholder nye sociale funktioner og integrerer med Yammer, Lync og Skype, så den samlede brugeroplevelse forstærkes, og kommunikation med kunderelationer bliver nemmere. Dertil kommer nye skræddersyede skabeloner til forskellige industrier, så man nemmere kan styre sin pipeline og forbedre resultater. Den nye Dynamics CRM er nu tilgængelig som online-service samt on-premise og hostet af partnere.
Se i øvrigt separat nyhed omkring CRM 2013.

Nye funktioner i Microsoft Dynamics AX 2012 R3, som er næste opdatering til Microsofts primære ERP-løsning. Den indeholder nye funktioner inden for styring af varelager, logistik, transport og detailhandel samt forbedringer i Application Life Cycle Services, som gør det nemmere for virksomheder at implementere nye funktioner og mulighed for at køre løsningen i skyen på Windows Azure.

Tilbud til en række Office 365 kunder om at kunne modtage 40 % rabat på licenser til Dynamics CRM Online, så de oplever synergi og besparelser ved både at benytte Office 365 og CRM Online.   

Lancering af Dynamics AX 2012 R3, som øger din virksomheds mulighed for at kommunikere med kunder hvor som helst og fra ethvert device. AX R3 byder på nye sociale værktøjer og funktioner, som gør kunderelationer nemmere at styrke.

Tilmelding til Convergence i Atlanta kan ske her.

Mere information omkring nyhederne fra Convergence-konferencen i Barcelona, kan findes her.

Comments (0)

Skip to main content